Under måndagen kom beskedet att fem av de inblandade i mordet på journalisten döms till 20 års fängelse, en till tio år och övriga två till sju år.
Hatice Cengiz, fästmön till den mördade Jamal Khashoggi, är kritisk till de saudiska domarna.
"Dagens besked från Saudiarabien är ännu en gång ett hån mot rättvisan. Det internationella samfundet kommer inte att acceptera den här farsen", skriver hon på Twitter efter att domarna tillkännagivits.
"Saudiska myndigheter avslutar ett rättsfall utan att världen får veta sanningen om vem som låg bakom Jamals död. Vem planerade det? Vem beställde det? Var är kroppen? Det är de viktigaste frågorna och de förblir obesvarade", fortsätter Hatice Cengiz.
"Saknar moralisk legitimitet"
I maj förlät Khashoggis familj i Saudiarabien officiellt mördarna, vilket möjliggjorde för regimen att benåda de dömda.
Saudiarabiens beslut i rättsfallet möter på flera håll skarp internationell kritik. FN:s särskilde utredare Agnès Callamard är en av dem som är kritisk.
"Dessa domar saknar legal och moralisk legitimitet. De kommer i slutet av en process som varken varit rättvis, opartisk eller transparent", skriver utredaren på Twitter.
Inte heller från turkiskt håll är man nöjd med de saudiska domarna.
"Vi vet ännu inte vad som hände med Khashoggis kropp, vem som ville se honom död eller om det fanns lokala kollaboratörer – något som får den saudiska utredningen att framstå som tvivelsaktig", skriver Fahrettin Altun, kommunikationschef vid Turkiets presidentkansli, på Twitter.
Altun uppmanar istället Saudiarabien att samarbeta med Turkiet i deras ännu pågående utredning om mordet.
Mördades på konsulat
Regimkritikern Jamal Khashoggi levde i exil i USA. I oktober 2018 gick han in på det saudiska konsulatet i Istanbul för att få dokument som krävdes för att han skulle kunna gifta sig med sin turkiska fästmö.
Han kom aldrig levande ur byggnaden.
Mordet på Khashoggi påstås ha beordrats på högsta nivå i Saudiarabien. Bland annat har den amerikanska underrättelsetjänsten CIA har pekat ut kronprins Mohammed bin Salman som direkt inblandad i mordet.