Broadway tar över teatercaféer

Nu tar ägarna av Café Broadway över driften av Café Gycklaren på Stora teatern samt X-scenens servering.

Nu tas driften av Café Gycklaren i Stora teatern, Norrköping, över av Broadway cafés ägare.

Nu tas driften av Café Gycklaren i Stora teatern, Norrköping, över av Broadway cafés ägare.

Foto: Titti Olovsson

Teater2019-08-28 15:00

Café Gycklaren på Stora teatern i Norrköping är ett fik där man kunnat äta och dricka i samband med teaterbesöket men också kunnat se en och annan föreställning som exempelvis soppteatrar och dylikt genom årens lopp.

Nu presenteras en nyhet inför spelåret 2019/2020: ägarna av Café Broadway Café och Kvarterskrog tar över driften av Café Gycklaren. 

– Det finns redan en stark tradition och koppling mellan Broadway och teatern, då många teaterbesökare kommer till oss innan eller efter föreställning. Nu vill vi utveckla samarbetet och ta det till nästa nivå, säger Jögga Lindström, en av de fyra delägarna av Broadway Café och Kvarterskrog i ett pressmeddelande.

Förutom bytet av restauratör kommer Café Gycklaren nästa år att genomgå en "renovering och uppfräschning".

– Vår ambition är att skapa en ännu bättre helhetsupplevelse när det gäller service, tillgänglighet och utbud – hela vägen från biljettköpet tills att man lämnar teaterhuset efter en föreställning. Då är serveringarna en viktig del i det hela, säger Maria Hansson, tf. marknadschef och säljchef på Östgötateatern.

Café Broadway Café och Kvarterskrog kommer också att ha ansvar för de två caféerna på Teaterhuset i Linköping samt den nya X-scenen i Norrköping.

–  Vi har jobbat mycket med idrottsevenemang och en teaterföreställning är också ett evenemang. Vi kommer att vara på tårna för att göra upplevelsen så bra vi bara kan för teaterpubliken i både Norrköping och Linköping, säger Jögga Lindström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!