Sexofredade 10-årig flicka på spårvagn

Serieonansisten är i farten igen. Nu står han på nytt åtalad för att ha onanerat framför fem tjejer – den yngsta bara tio år.

45-åringen satte sig mittemot flickan med en väska i knät och började på nytt att onanera.

45-åringen satte sig mittemot flickan med en väska i knät och började på nytt att onanera.

Foto: Susanna Beskow-Norgren

Sexuellt ofredande2019-09-04 19:00

För ett år sedan visade den nu 45-årige mannen könsorganet för en kvinna på en buss i Haga. Han greps då, med gylfen nere, när han klev av bussen vid Breda vägen. I samband med detta berättade Folkbladet att hon var långt ifrån ensam om att ha råkat ut för blottaren – som då hade dömts tre gånger för att ha sexofredat över 30 unga kvinnor.  

Efter onanerandet i Haga lämnades fallet över till en åklagare vid Södertörns tingsrätt eftersom mannen även stod åtalad för att ha sexuellt ofredat tre kvinnor och flickor på pendeltåg samt buss i Stockholm.  

I december 2018 dömdes han för sexuellt ofredande på unga tjejer i fyra fall. Påföljden blev fängelse i två månader samt att han skulle betala skadestånd på mellan 5 000 och 8 000 till de drabbade tjejerna.

Bara ett par veckor innan han dömdes till fängelse kom nya anmälningar om exakt samma brott. I Norrköping. Enligt stämningsansökan onanerade han inför en tioårig flicka. Flickan var på väg till skolan när 45-åringen först visade sitt könsorgan när hon stod och väntade vid Resecentrum. Han gick därefter på samma spårvagn som tioåringen, satte sig mittemot flickan med en väska i knät och började på nytt att onanera. Flickan blev rädd och gick bakåt i spårvagnen där hon berättade för en vuxen kvinna, som visade sig känna flickans mamma. Kvinnan smygfotograferade 45-åringen och lämnade sedan fotot till polisen i samband med polisanmälan.

Flickan har sedan det här mått mycket dåligt.

Vid fyratiden på morgonen dagen efter nyårsafton, en knapp månad efter fängelsedomen, onanerade han inför fyra tjejer på Resecentrum.

45-åringen förnekar samtliga sexbrott mot Norrköpingstjejerna.

Mannen har tidigare, vid minst två tillfällen, behandlats för diagnos exhibitionism vid centrum för andrologi och sexualmedicin vid Karolinska universitetssjukhuset samtidigt som han haft skyddstillsyn. Men tydligen har inte detta hjälpt då han fortsatt sexofreda unga kvinnor efter samtliga domar.

I nya polisförhör har han sagt att han varit i sitt hemland i september förra året för att få ny typ av behandling.

– Jag genomgick en kulturell traditionell helningsprocess.

Och han har, menar han, blivit "mycket bättre" efter detta.

Nu väntar en ny rättegång för 45-åringen som rör sexofredandena på de fem Norrköpingsflickorna. Precis som vid de flesta tidigare cirka 40 sexbrott har mannen fångats på övervakningsfilmer.

Karta: Resecentrum Norrköping
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!