– Det känns som att det är fler åskådare här hos Kikki, än vad Plura hade när han var här och slog publikrekord, säger Carl-Henrik Jonsson, ordförande i arrangerande Arkösunds Intresseförening.

Exakt hur många besökare det kom, är svårt att säga, eftersom det är frivillig entré under de här showerna.

– De första åskådarna kom hit redan vid 10-tiden på förmiddagen och ställde upp sina stolar framför scenen, berättar Carl-Henrik Jonsson. Sedan har det bara fyllts på med publik och det känns förstås väldigt härligt.

Artikelbild

| Artisen Johan Pettersson, till höger och gitarristen Pelle Lind, värmde upp publiken, innan det var dags för Kikki Danielsson att komma upp på scenen i Arkösund.

Innan Kikki gick upp på scenen, tog artisten Johan Pettersson från Boxholm, men numera boende i Norrköping, scenen i besittning för lite uppvärmning av publiken innan Kikki tog över.

Tillsammans med gitarristen Pelle Lind bjöd han på några låtar som kändes countryinspirerade samt lite småroligt mellansnack. Och publiken hängde med på noterna.

– Det är första gången under de 11 åren här, som vi haft ett förband, berättade Jacob Jaldeland, också han artist, men den här kvällen fungerade han som konferencier, något som också var nytt i år.

Efter Johan Pettersson tog folkkära Kikki Danielsson scenen i besittning och bjöd på en show, som verkligen gick hem hos publiken.

Artikelbild

| En storpublik, kanske rent av publikrekord, kom det till Kikki Danielssons show i Arkösund.

Hon bjöd också på en del countrylåtar liksom många gamla örhängen, som exempelvis "En papaya coconut" och fick mycket applåder av publiken.

– En jättefin start på sommarsäsongen med artister här i Arkösund, summerade Carl-Henrik Jonsson.

Artikelbild

| Carl-Henrik Jonsson, ordförande i Arkösunds Intresseförening, sken ikapp med solen, när han såg att Kikki Danielsson lockade en storpublik till Arkösund.

– Nu är det bara att hoppas att fortsättningen går lika bra och vi får lika fint väder. närmast med artisterna Timo Räisinen kommande onsdag.