"Hörde stönande ljud från hotellrummet"

Efter att polisen genom spaningsarbete lokaliserat en kvinna som säljer sexuella tjänster har man span på olika platser utanför ett hotell i Norrköping, där man vet att kvinnan bor.

Pengar som polisen hittade i hotellrummet.

Pengar som polisen hittade i hotellrummet.

Foto: Polisen

Polisiärt arbete2019-09-27 06:45

Vid 21-tiden på kvällen upptäcker de en man som går fram och tillbaka utanför hotellets entré och klockan 21.07 går han in och tar hissen.

När han en timme och sju minuter senare lämnar hotellrummet grips han av polis. I samband med gripandet beslagtogs mannens mobiltelefon. Den återlämnades efter att polisen fotat av samtalslogg och sms-konversationer.

Innan dess har en av poliserna ställt sig utanför rum 347 och lyssnat.

–  Jag hör att det är en man och en kvinna inne i rummet, de pratar engelska med varandra, säger polisen, som även hört stönande ljud från hotellrummet innan hon ställer sig en bit bort och väntar på att mannen ska komma ut.

Det är samma man som kommer ut som de sett gå in på hotellet, han är helt röd i ansiktet och ser svettig ut.  Han halvspringer och poliserna som håller upp dörren åt honom hänger på och nere i entrén ger de sig till känna.

–  Han blir irriterad och vil inte prata med oss, men sätter sig sedan i polisbilen så att vi kan hålla förhör med honom.

Kvinnan berättar i förhör att hon har träffat mannen många gånger och att han kontaktar henne via en annons på internet.

Just vid det här tillfället ska mannen ha varit för trött för att kunna genomföra en sexuell handling, trots att kvinnan försökte.

Han betalade 2500 kronor i kontanter till kvinnan, men förnekar köp av sexuell tjänst och att han bara var där för att träffa sin kompis.

Karta: Nya Rådstugugatan
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!