Pane Fresco lämnar stan

Restaurangen Pane Fresco lämnar Norrköping, detta meddelade fastighetsägaren L E Lundberg på onsdagen.

19 juni 2019 20:00

Det var på onsdagseftermiddagen som fastighetsägaren L E Lundberg meddelade att den italienska restaurangen PaneFresco på Olai kyrkogata kommer att avveckla sin verksamhet i Norrköping, enligt pressmeddelandet stänger man dörren för sista gången redan på torsdagen – dagen för midsommar.

Fastighets AB LE Lundberg äger alltså fastigheten där PaneFresco varit verksam och man är redan igång merd att hitta en ny hyresgäst.

– Det är naturligtvis väldigt tråkigt att Norrköping förlorar en så bra restaurang med härlig atmosfär, säger Christian Claesson, regionchef öst och tf. affärsområdeschef Handel, Fastighets AB L E Lundberg, i ett pressmeddelande.

– Samtidigt har vi goda förhoppningar att hitta ett nytt samarbete som bidrar till en levande och trivsam innerstad och som passar väl in med det övriga butiks- och restaurangutbudet.

Enligt Christian Claesson har den här lösningen kommit efter en kontinuerliug dialog mellan L E Lundberg och Pane Fresco.

– Vi har kommit fram till det här gemensamt och har haft bra diskussioner, säger Christian Claesson till Folkbladet.

Det var sommaren 2016 som före detta proffsboxaren, tv-kocken, kokboksförfattaren och programledaren Paolo Roberto tillsammans med sin bror och två kollegor öppnade restaurangen Pane Fresco i Norrköping som den andra i landet, den första finns på Åhléns city i Stockholm och sedan har också en öppnats i Stockholm Hammarby.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Patrik Selsfors

Ämnen du kan följa