Det är Arla som för nionde året i rad har låtit svenska folket tycka till kring sina favoritsemlor.
I knappt två månader har folk i hela landet ätit semlor och röstat på sina favoriter.
Nu är resultat här.
I Norrköping finns stans bästa semla på Tinas café i Knäppingsborg.
– Det är verkligen jätte-, jätteroligt. Jag har bara varit här i Knäppingsborg i ett år och det är kul att folk gör sig besväret att gå in och rösta. Det känns jättebra, säger Tina.
Vad är det som gör er semla så speciell?
– Vi handrullar alla semlor själva. De är inga maskiner som rullar eller spänner bullarna.
En semla som gått starkt i år är det så kallade eclairsemlan berättar Tina.
– Den har blivit väldigt populär. Det är en annan typ av deg. En tunnare deg som man spritsar på plåt. Det gör att det smakar mer mandelmassa och inte så mycket bröd. Många vill inte ha så mycket bröd nu för tiden, man vill mer äta mer av godsakerna istället.
Tina vann faktiskt tävlingen även i fjol, men då med sitt andra ställe Kafé Kuriosa.
Vad är hemligheten bakom en riktig god semla skulle du säga?
– Kombinationen av rätt mängd av kardemumma i degen, rätt mängd mandelmassa, rätt mängd grädde. Att den är luftig. Den får inte vara för kompakt. Det är min åsikt i alla fall men alla tycker olika.
Sveriges bästa semla går att hitta på Stigs konditori och servicebutik i Gullringen i Vimmerby kommun.
Det var tredje året i rad som Stigs konditori vann tävlingen.