Det var den nionde februari i år som händelsen ska ha utspelat sig i en lägenhet i Norrköping.

Vittnesmålen om vad som faktiskt hände den aktuella kvällen går dock brett i sär. Å ena sidan står en kvinna som målsägande. Hon var på fest i lägenheten och menar att hon vaknat av att den nu åtalade mannen stod vid soffan där hon somnat och onanerade. Mannen ska ha haft tröjan neddragen så den täckte könet. Han slutade enligt kvinnan tillfredsställa sig när hon skrek – då ska han i stället ha låtsats att han däckade och lade sig på golvet. Men enligt den åtalade mannen har detta aldrig hänt. Han menar istället att det är en annan kvinna – tillika lägenhetsinnehavaren – som försökt kyssa honom utan att han velat det. Hon ska också ha plockat fram en löspenis och uppmanat männen på festen att mäta sina kön med varandras. 32-åringen uppger sig inte ha velat vara med på detta och befann sig i ett annat rum medan andra på festen hade gruppsex med varandra.

Enligt vittnesmål var det när man efter detta försökte köra ut mannen från festen som tumult utbröt och han ska ha misshandlat lägenhetsinnehavaren med slag i ansiktet.

Den 32-åriga mannen tillbakavisar dock alla uppgifter. Han menar att han varken onanerat framför eller misshandlat någon. Han säger istället att det hela varit ett sätt att komma åt de pengar han hade på sig.

Utöver misshandel och sexuellt ofredande åtalas mannen också för ringa nakotikabrott då han ska ha varit påverkad av cannabis.