Rix FM-festivalen åter till stan

Efter förra årets uppehåll återvänder Rix FM med sin festival till Norrköping. "Vi är otroligt glada", säger Maria Olofsson, evenemangskoordinator på Upplev Norrköping.

2 maj 2019 12:48

Ja som en av tolv städer besöker Rix FM Festival Norrköping i sommar. Datumet är satt till den 15 augusti och det handlar om en festival som firar 20-årsjubileum. Turnén brukar besökas av 200 000 människor varje år.

– Rix FM Festival har blivit en självklar del av den svenska sommaren och det är underbart att tillsammans med Sveriges artistelit och våra fantastiska sponsorer få åka landet runt och möta våra lyssnare. I år kommer Rix FM Festival vara något alldeles extra då vi firar 20-årsjubileum och bjuder på en stor folkfest, säger Christer Modig, VP Radio på Nordic Entertainment Group i Sverige.

Valet av Norrköping gläder Upplev Norrköping:

– Vi är otroligt glada över att Rix FM Festival återvänder till Norrköping och Augustifesten! Det har varit många magiska kvällar i Vasaparken genom åren med Rix FM Festival som alltid lockar en stor publik och bjuder Norrköpingsborna på en storslagen festival i augustivärmen, säger Maria Olofsson evenemangskoordinator på Upplev Norrköping.

Rix FM Festival arrangeras i samarbete med sponsorerna Viaplay, Carglass, Autoexperten, Flying Tiger Copenhagen, Daim och Subway.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Carolina Nilsson

Ämnen du kan följa