Norrköpingsbo vann miljonvinst på Lotto

En man i 35-årsåldern från Norrköping har vunnit en miljon kronor på Lotto. "Det betyder hur mycket som helst", säger vinnaren.

En man i 35-årsåldern från Norrköping blev en av de elva nyblivna miljonärerna efter att ha fått 6+1 rätt på Lotto när årets andra Drömvinst med tillhörande Miljonregn föll ut. 

─ Det betyder hur mycket som helst, säger vinnaren, som vill vara anonym.

Den lagerarbetande mannen fick en chock när han rättade sina spelade rader på Lotto under en rast på jobbet. Först trodde mannen att han vunnit drygt 28 000 kronor för raden med 6+1 rätt.

─ Först blev jag lite irriterad för att jag missade 7 rätt även om jag blev glad för vinsten. Sen såg jag att jag hade vunnit en miljon kronor och då blev det helt black out. Jag trodde inte det var sant, berättar mannen i samtal med Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör.

Mannen har spelat på Lotto i närmare tolv år. För att fira vinsten mötte han upp en vän för att äta pizza och dricka bubbel.

─ Nu börjar en ny del av livet. Det kommer underlätta mycket och öppna upp nya möjligheter.

Vinsten har också firats med en ny dator. Resten av pengarna funderar mannen på att lägga på en båt för att kunna spendera mer tid i naturen och på fiske, ett nytt hem och eventuellt en resa tillsammans med sin pappa när läget har stabiliserat sig längre fram.

─ Pappa har haft en dröm om att resa till Machu Picchu så jag kommer kanske bjuda med honom dit för att ge tillbaka lite. Jag har aldrig trott att jag skulle kunna göra det, men nu har jag den möjligheten rent ekonomiskt, säger mannen i pressmeddelandet från Svenska Spel.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa