Hon blir ny vd i bolaget

Liselotte Andersson blir nu ordinarie vd för Louis De Geer konsert & kongress. Nyckelfaktorerna för framgång är enligt henne att utveckla utbudet och vara aktiva på försäljningssidan.

15 maj 2019 14:00

Liselotte Andersson har varit tillförordnad vd på Louis De Geer konsert & kongress sedan i augusti 2018 då förre vd:n Magnus Nilsson sade upp sig. Nu har styrelsen bestämt sig: Liselotte Andersson tillträder nu tjänsten som vd för det kommunala evenemangsbolaget permanent. Hon har arbetat i bolaget ända sedan starten 1994, bland annat som hovmästare, konferenschef, restaurangchef och platschef.

– Vi i styrelsen känner stor tillförlit till Liselotte med sin breda branschkunskap och långa erfarenhet i verksamheten, säger Eric Stuart, ordförande i Louis De Geers styrelse i ett pressmeddelande.

Liselotte Andersson har alltså vuxit in i jobbet sedan i augusti och har redan påbörjat arbetet för att vända bolagets minusresultat på två miljoner från 2018 till plus i år.

– Vi jobbar stenhårt för att alltid leverera ett plusresultat och vara aktiva på försäljningssidan och det fortsätter vi. Vårt huvudfokus är att fylla Louis De Geer, Flygeln och Värmekyrkan med mycket och varierad verksamhet: kulturellt ska det finnas något för alla, säger Liselotte Andersson till Folkbladet.

– Sedan är det viktigt att vi får konferenser och kongresser, både nationella och internationella och såklart också lokala.

Detta är en bransch där man måste hänga med i utvecklingen, något Liselotte Andersson också poängterar.

– Det handlar om att möta kundernas efterfrågan och utveckla utbudet hela tiden, betonar Liselotte Andersson som bedömer att det ser bättre ut ekonomiskt för 2019.

– Vi har flera stora konferenser framöver så det ser positivt ut.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Patrik Selsfors

Ämnen du kan följa