"Helt fantastiskt, vi vann"

Norrköpingsbaserade Byn Kommunikationsbyrå har blivit utsedd till "Årets reklambyrå" 2019. "Helt fantastiskt, vi vann"!, skriver vd:n Maria Kufver på sin facebooksida.

22 februari 2019 09:44

Det var på torsdagskvällen som galan "Årets byrå" arrangerades på Münchenbryggeriet i Stockholm. Byn Kommunikationsbyrå från Norrköping var en av 90 byråer över hela landet som var nominerad. Byrån tog hem titeln Årets byrå i sin kategori (7-15 miljoner kronor i omsättning). "Jag är så rörd, så tacksam, så glad", skriver Maria Kufver vidare på sin facebooksida från sin fjällsemester.

I stället var det de tre anställda Erik Wallsten, Ulrika Bäckström och Tove Andersson som var på plats och tog emot priset på Münchenbryggeriet. Byn startade 2012 av Maria Kufver, Anders Hofvergård och Magda Sundbrant Malm och har i dagsläget 15 medarbetare – och en rad uppenbarligen mycket nöjda kunder i och utanför Östergötland.

– Vilken resa. Vi ville skapa den byrå vi själva ville jobba på och jobba med de uppdrag som fick oss att brinna. Att vi har lyckats få kunder som delar våra värderingar, gillar vår syn på samarbete och uppskattar det vi gör så mycket att de utsett oss till Årets byrå är helt fantastiskt. Tack! säger copywritern Anders Hofvergård.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Carolina Nilsson

Ämnen du kan följa