Hamréns nya jobb?

Efter Sveriges mediokra inledning av Fotbolls–EM och förbundskaptenens förestående avgång kommer nu ett jobberbjudande som kan muntra upp Erik Hamrén.

17 juni 2016 08:00

– Han är absolut välkommen till oss på Hamrén Webbyrå. Han kanske till och med kan bli delägare, han har ju ett så passande namn, säger Rickard Hamrén, vd.

Vad Erik Hamrén ska göra efter att EM är färdigspelat har hittills varit okänt, men på Hamrén Webbyrå skulle han kunna göra nytta.

– Att ha Erik på marknadssidan hos oss vore fantastiskt, han har ju kontakter över hela världen och över tid är han en uppskattad person oavsett hur det går i EM, säger Rickard Hamrén.

Dessutom tycker Rickard inte det är mer än rättvist att Norrköping får tillbaka något nu när vi lämnar ifrån oss Janne "Guld" Andersson, som efterträder Erik Hamrén som förbundskapten.

– Ja, tränarfrågan för IFK är ju redan löst så det jobbet kan han inte få, men lite nytta för Norrköping kan han ju ändå göra, säger Rickard Hamrén.

Han startade Hamrén webbyrå 2005, nu ligger den längst ner på Drottninggatan, med närhet till Resecentrum ger det bra pendlingsmöjligheter för Erik Hamrén vart än han väljer att bo.

Rickard är själv ingen fotbollsfantast, men tänker att det kan vara skönt för Erik att slippa prata fotboll hela tiden. Däremot gillar båda att spela trummor vilket kan pigga upp på konferenser och firmafester.

Erik Hamréns klädstil, hur funkar den med dresscoden på webbyrån?

– Han är ju ofta välklädd med scarf vilket passar perfekt hos oss, säger Rickard.

Kan han börja direkt efter semestern?

– Han kan slå mig en signal när som helst så kan vi komma överens om en lösning som passar oss båda. Men fram tills dess önskar vi Erik och Sveriges landslag all lycka i Fotbolls-EM, säger Rickard Hamrén.

Erik Hamrén Rickard Hamrén

Den 4 november 2009 tog Hamrén över efter Lars Lagerbäck som svenska herrfotbollslandslagets förbundskapten. Hamrén var det tänkta andrahandsvalet som förbundskapten efter att förstahandsvalet Sven-Göran Eriksson tackat nej.

Rickard är uppvuxen i Norrköping och är vd/grundare av Hamrén Webbyrå, en växande digital byrå som bland annat jobbar med webbutveckling och grafisk formgivning över hela Sverige.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Åsa Hanell -