Hells Angels-man dömd till fängelse

Tio månaders fängelse för grovt vapenbrott och narkotikabrott.Det blev domen för den 37-årige Hells Angels-medlemmen som i augusti hade en skarpladdad pistol på sig.

26 oktober 2012 11:16

Det var tidigt på morgonen den 7 augusti som polisen fick tips om att fyra personer bråkade utanför Hells Angels lokal på Stockholmsvägen. De kastade sten, sparkade och slog med tillhyggen på fasaden samt pekade finger.

När angriparna, som visade sig ha koppling till Outlaws, försvann från platsen kommer två män ut från Hells Angels lokal och tog upp jakten på dem.

Strax därpå kom en polispatrull. På andra sidan Stockholmsvägen, mitt emot Hells Angels lokal, in i en gränd stod två män. Den ene hade en mörk tröja med texten ?Support 81 Norrköping? på. När poliserna klev ur bilen såg de att de två är välkända Hells Angels-medlemmar, 37 respektive 53 år.

37-åringen hade en skarpladdad pistol på sig med ett magasin som stack upp i byxlinningen. I vapnet fanns även ett magasin med 15 patroner.

37-åringen som nu döms till tio månaders fängelse för grovt vapenbrott och narkotikabrott är samme man, som först dömdes till tolv års fängelse av Jönköpings tingsrätt för ett knivmord på High Chaparall i juni i fjol - men som sedan friades av hovrätten.

Texten kommer att uppdateras.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!