Norrköpings kommun arrangerar bodagar

Bostadsmarknaden i Norrköping har under de senaste åren pekat rakt uppåt, och vi är nu över 130 000 Norrköpingsbor.

23 mars 2011 03:00

För att inspirera ännu fler att flytta till eller inom Norrköping arrangerar Norrköpings kommun "Norrköpings bodagar 2011 - hitta ditt nya boende" i Trozelligalleriet i anrika Louis de Geer, enligt ett pressmeddelande.

Tillsammans privata aktörer på bostadsmarknaden kommer kommunen under helgen den 26-27 mars visa upp vad Norrköping har att erbjuda när det gäller bostäder, både på lite längre sikt och vad som finns på marknaden just nu. Bodagarna riktar sig till en bred allmänhet som börjat fundera på sitt nästa boende eller bara är nyfikna på vad som är på gång på bostadsmarknaden i Norrköping.

- Det är så otroligt mycket som är på gång när det gäller bostäder i Norrköping. Under bodagarna hoppas vi att fler ska upptäcka det och inspireras till att byta bostad, säger Kristin Blomgren, informatör på stadsbyggnadskontoret och projektledare för bodagarna.

Intresset från utställarna har varit stort. Omkring 25 olika utställare som bygger, förmedlar eller förvaltar olika boenden i Norrköping kommer att vara med och visa upp bostäder i alla former.

Bland andra kommer Lundbergs, Ståhls, Hyresbostäder, PEAB och Botrygg att visa upp spännande bostadsprojekt under bodagarna kommande helg.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!