Polis och andra myndigheter för en tuff kamp mot kriminaliteten på arbetsmarknaden.
Det kan handla om felaktigt utbetalda ersättningar till ljusskygga assistansföretag, svart och utnyttjad arbetskraft inom bygg- eller restaurangbranschen eller kanske olagliga varutransporter inom rikets gränser.
Trots ett större fokus på problematiken räknar myndigheterna med ett utbrett fusk, regelöverträdelser och brottslighet på arbetsmarknaden.
– Det omsätter stora summor pengar som vi ser utgör grunden och inkomstkällan för organiserad brottslighet, säger Annie Frohm som är gruppchef vid underrättelsetjänsten i polisregion Öst.
Exakt hur mycket pengar det handlar om vet man inte.
– Även om vi arbetat med det här ett tag så kan jag inte säga att brottsligheten stannat av. Därför behöver vi i stället utveckla vårt arbete för att komma till rätta med fusket som orsakar stort lidande för den enskilda personen och snedvrider konkurrensen.
Den tidigare regeringen gav redan 2018 regionerna i uppdrag att leverera sju så kallade A-krimcenter i landet och region Östs högkvarter ska stå klart i Norrköping under 2023.
Två regioner har redan kommit igång med arbetet i Umeå respektive Göteborg.
Detta arbete håller på att utvärderas. Själva modellen kommer annars från Norge där man använt metoden med framgång.
I A-krimcentret ska olika myndigheter jobba sida vid sida och för vår region (Östergötland, Småland och Södermanland) ska arbetet samordnas av nytillsatte Magdalena Lennmarken från Arbetsmiljöverket.
Andra myndigheter, totalt nio stycken, som involveras i A-krimcentret är arbetsförmedlingen, polismyndigheten, ekobrottsmyndigheten, försäkringskassan, Migrationsverket och Skatteverket.
– Arbetet ska göras i polisens lokaler, fortsätter Annie Frohm.
– Det här är en komplex brottslighet och vi kommer att fysiskt i gemensamma lokaler sitta ned och arbeta med det här tillsammans med respektive myndighetsglasögon och verktygslådor för att kunna planera och genomföra kontrollerna.
Johan Danielsson (S) och biträdande arbetsmarknadsminister i den Magdalena Anderssons regering lyfte byggsektorn som en utsatt miljö, liksom personlig assistans.
– Vårt budskap är tydligt: De som livnär sig på att utnyttja andra människor ska inte sova gott på nätterna. Det ska vara svårt att fuska, enkelt att åka fast och kännbart att bli straffad, sade Johan Danielsson.