Skoog tvåmålsskytt för Sleipner

Ett mål på övertid i vardera halvlek gav Sleipner en 2-0-seger mot division 3-laget Syrianska.  - Vi vinner och håller nollan. Det är jag nöjd över, annars var det ganska slätstruket, säger IKS-tränaren Tor-Arne Fredheim.

NORRKÖPING2009-03-08 15:47
Även om spelet inte var lika imponerade som mot Sylvia förra helgen så fortsätter lagmaskinen Sleipner att producera vinster.Det spelar ingen roll om det är träningsmatch med bara två grader på termometern och över en månad till seriepremiären. När det är match så är Sleipner ett vinnande lag och det har tränaren Tor-Arne Fredheim efter flera års jobb fått in i varje randig spelares skalle.I matchen mot Syrianska fick flera av de mer rutinerade så som Mikael Andersson, Joel Wallerius och Calle Svensson vila och istället matchades de yngre spelarna och flera av nyförvärven.Mittbacksparet Thomas Magnusson och Andreas Melker gjorde båda debut i den randiga tröjan. Båda är rutinerade och kommer att bli mycket nyttiga när nykomlingen Sleipner ska etablera sig i division 1.På högerbacksplatsen gjorde Philip Ahlstrand (inlånad från IFK) debut och egna talangen Esat Jashari fick förnyat förtroende som högerytter.- Det var skönt att många spelare som inte spelat tidigare fick en ordentlig match i kroppen, säger Tor-Arne Fredheim.Sleipner var under hela matchen det bättre och starkare laget på planen men spelmässigt gjorde man ingen större match.Skoog enkel målskytt- Jag hade hoppats att vi skulle ha spelat bättre än så här, men vi vinner och håller nollan så jag är ändå nöjd, fortsätter Fredheim.Sleipners ledningsmål kom i den sista sekunden av första halvlek efter ett misstag av en Syrianska-spelare så kunde Peter Skoog enkelt rulla in 1-0.Samme Skoog skruvade sedan in en hörna direkt i mål i den 90:e minuten.- Visst vi skapar inte så mycket framåt, men försvarsspelet är riktig bra igen. Förra helgen mötte vi Sylvia och nu Sleipner och jag är mycket nöjd med att vi stått upp så här bra och det ska vi bygga vidare på, säger Syrianska-tränaren Ari Hekki.