Två gånger om året, vår och höst, kungör polisen det beslagtagna gods som man inte lyckats hitta ägare till.
– Det är ganska mycket kläder den här gången och vi vet inte om det stulits från butiker eller privatpersoner, bara att det är nya kläder, säger Karin Hägerström, som också är den person vid polisen som man ska vända sig till om man har frågor.
Kungörelsen över det beslagtagna godset har gjorts i de lokala tidningarna, men det finns även på polisens hemsida och på anslagstavlan i polishusets reception.
För att man ska få komma och titta på godset krävs att man har en anmälan som stämmer överens i tid med när godset kom in.
– Häromdagen ringde det en man som hade fåt sin elcykel stulen, men det hade skett för bara ett par veckor sedan så tiden stämde inte, säger Karin Hägerström.
För det är så att först tas godset i beslag när polisen hittar det, sedan beslutar åklagare om att även efter avslutad utredning beslagta godset och då förvaras det hos polisen i ett halvår. Därefter gör kundgörelsen.
Men det är långt ifrån allt gods som man hittar ägare till och gör ingen anspråk på godset så säljs eller slängs det.
– Om det har ett bra värde så samarbetar vi med en auktionsfirma på nätet, men det kan ju vara så att v har lypsyl eller värmeljus som beslagtagits och sånt slänger vi, säger Karin Hägerström
Det kan också hända att gods som har ett värde skrotas.
– När det gäller mopeder eller motorcyklar är de oftast så manipulerade att de inte ska ut på vägarna igen, säger Karin Hägerström.