Romanini målskytt mot Kalmar

90 minuter, seger med 4-0 och ett snyggt mål. Diogo Romanini satte en snygg punkt för sitt testspel. Frågan är om det räcker. - Vi får se, vi ska ha ett fotbollsmöte på fredag, säger Göran Bergort.

Foto: Titti Olovsson

NORRKÖPING2010-03-03 18:40
IFK Norrköpings testspelande brasse blev en målskyttarna i träningsmatchen mot Kalmar FF.19-årige Romanini satte 2-0-målet med ett direktskott när "Pekings" Tipselitlag vann med säkra 4-0 (1-0).Göran Hellberg och Stefan Hellberg följde vaksamt vad mittfältaren företog sig på konstgräset.- Diogo har visat bättre och bättre takter. Han gjorde en stabil insats, säger Bergort.IFK-tränaren kommer nu att samla intrycken och diskutera provspelet med övriga fotbollsgruppen i ett möte på fredag.- Vi hade ingen jätteklar bild av Diogo innan utan gick mest på Bambergs kontakter (Daniel). Det är en ung spelare med potential, säger Bergort. Finns det utrymme att värva en spelare med potential? - Helst vill man ju ha en spelare som går direkt in i laget. Diogo har inte spelat på ett tag och är bara 19 år. Man kan inte begära att han bara ska kliva in i superettan. Vi får se hur vi går vidare.I det IFK-lag som spelade ut Kalmar var sju man med från A-laget.Whass målskytt
Samtidigt kom smålänningarna till spel med ett juniorlag och orkade bara ta kampen i en halvlek.- Det var en bra genomkörare för alla. Kul att se hur killarna från A-laget kommer ned och verkligen bjuder till, säger Cratz.Anders Whass, Tobias Rickhammar, Andreas Hadenius, Diogo Romanini, Christopher Telo, Armin Tankovic och Markus Johansson fanns alla med på planen.Sören Cratz valde att framhålla Whass, Erik Jansson och Christoffer Nymans insatser.IFK:s mål: Anders Whass, Diogo Romanini, Christoffer Nyman och Tobias Rickhammar.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om