Information till våra läsare

Den 31 december 2024 är sista dagen som Folkbladet ges ut. Detta innebär att vår sajt inte längre kommer att uppdateras efter detta datum.

Vi vill tacka alla våra läsare för det stöd och engagemang ni har visat genom åren.

För er som vill fortsätta följa nyheter från Norrköping och Finspång hänvisar vi till NT.se, där ni hittar det senaste från regionen.

Tack för att ni varit en del av Folkbladets historia.

Ny hamburgerkedja på gång

NORRKÖPING
- Vi siktar på att öppna två hamburgerrestauranger i Norrköping! Den första nu i november och en till under nästa år.
Det säger hamburgerkedjan Max VD Björn Malmström, som satsar stort runt om i Sverige och inte räds den tuffa konkurrensen från främst de stora kedjorna McDonald´s och Burger King.

Norrköping2001-08-22 00:00
- Nej, vi har ett eget koncept som vi satsar på och det är dels garanterat svenskt kött i alla våra hamburgare och dels varmhåller vi inga burgare, utan gör dem direkt efter beställning av kund.

<b>Läget viktigt</b>
- Sedan är det ytterligare tre kriterier som måste uppfyllas när man öppnar en ny restaurang och det brukar man säga är läget, läget och läget.
- För det är givetvis så att läget av en ny restaurangetablering är mycket viktigt om det ska gå bra och vår första restaurang i Norrköping får ett mycket bra läge vid Resecentrum.
- En restaurang som vi räknar med att kunna öppna under november i år och som får 30-40 anställda inklusive deltider.
- Hittar vi ytterligare ett bra läge, hoppas jag restaurang nummer två står klar i Norrköping redan under 2002.

<B>? Är det viktigt att utöka antalet restauranger på de orter, där ni etablerat er?</B>
- Ja, framför allt då för marknadsföringens skull. Det är ganska tungt för en ensam restaurang att annonsera och marknadsföra sig, men med fler enheter kan vi dela upp kostnaden och det är givetvis positivt.
- Idag har vi 27 restauranger från Boden i norr och snart till Lund i söder. Det är nämligen så att just nu bygger vi en restaurang i Karlskrona som öppnar i höst liksom en andra i Örebro och i Jönköping. Sedan öppnar vi i Norrköping och därefter en i Lund under senhösten.
- Totalt kommer vi därmed att ha 32 restauranger klara i år och sedan är vår strategi att ha dubbelt så många inom fem år, säger Björn Malmström.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om