Certifieringen blev klar i tidigare i somras och ett diplom från Krav bevisar nu bland annat att maten som serveras på Mimmis Visthus har odlats utan bekämpningsmedel och inte innehåller några främmande tillsatser.
- Detta visar att vi menar allvar med det vi gör. Vi vill ha ren och juste mat här, säger Mimmi Pettersson.
Hon berättar att även restaurangens stammisar blev jätteglada över Krav-certifieringen, och hon hoppas att fler ska upptäcka Krav-maten. Men att vara Krav-certifierad är också en kostnad.
- Jag ska inte sticka under stol med att Krav -certifieringen gör det svårare att få verksamheten att gå runt, men det är ett pris jag är beredd att betala. Det är värt kostnaden helt enkelt. För detta är ändå rätt riktning att gå med maten - tillbaka till ursprunget, säger Mimmi Pettersson.
I Norrköping är även restaurangen på Vildmarkshotellet samt Scandic Norrköping (City och Nord) Krav-certifierade.