La Uva i Norrköping slog upp portarna efter sommaruppehållet i förra veckan.
- Vi har haft en hård sommarsäsong i Söderköping, säger Fernando de Paz när Folkbladet hälsar på i tapasrestaurangen, efter lunchruschen på torsdagen.
Stressigt
Han är noga med att inte skylla på att det är stressigt att driva två restauranger.
- Det är ingen ursäkt. Så här ska det givetvis inte gå till. Men vi har haft svårt att hinna med all städning, säger Fernando de Paz.
Han hoppas att gästerna stannar kvar, att de inte sviker nu när bristerna blivit kända.
- Jag kommer att anställa en person till, som ska städa, säger han.
"Ledsen"
Fernando de Paz berättar att det varit tuffa elva år som restaurangägare.
- Jag jobbar 500 timmar i månaden, har inte haft semester på två år och har inte tagit ut någon föräldrapenning. Jag borde nog ta det lite lugnare, säger han.
Efter tisdagens inspektion har det varit storstädning i restaurangen på S:t Persgatan. På torsdagen slogs portarna återigen upp lagom till lunch.
- Jag är ledsen över det som hänt men hoppas att vi ska klara av den här smällen, säger Fernando de Paz.