Information till våra läsare

Den 31 december 2024 är sista dagen som Folkbladet ges ut. Detta innebär att vår sajt inte längre kommer att uppdateras efter detta datum.

Vi vill tacka alla våra läsare för det stöd och engagemang ni har visat genom åren.

För er som vill fortsätta följa nyheter från Norrköping och Finspång hänvisar vi till NT.se, där ni hittar det senaste från regionen.

Tack för att ni varit en del av Folkbladets historia.

Ännu bättre mat med utbildade kockar

Kommunen höjer kvalitén på sin mat genom att utbilda 120 kockar och ekonomibiträden inom kostenheten.

Pia Anderstedt och Annelie Ahlin gör torsk.

Pia Anderstedt och Annelie Ahlin gör torsk.

Foto: Robert Svensson

NORRKÖPING2013-08-21 06:07

– Jag hoppas få inspiration och lära mig av de andra, säger Pia Anderstedt. Hon jobbar i Hagaskolans kök och har varit anställd inom kommunens kostenhet i 27 år.

Från grunden

Nu sitter hon och hennes kollegor på skolbänken under sex veckor, för att bli ännu bättre på att laga hälsosam och varierad mat från grunden utan onödiga tillsatser.

– Redan i dag gör vi mycket från grunden. När jag började inom kostenheten användes mycket mer pulver av olika slag. Det konstaterar Pia samtidigt som hon och Annelie Ahlin experimenterar med ett fiskrätt som även glutenintoleranta ska kunna njuta av.

Läs hela artikeln i dagens tidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om