Och om man kollar på bilderna på elskåpet från före och efter Ola Niklassons insats så är det lätt att förstå vad han menar. Innan: Flera så kallade taggar, alltså klottriga signaturer utan tydligt motiv. Efter: Ett elskåpsakvarium med diverse fiskar målade på en havsliknande bakgrund.
– Jag älskar street art. Men man får inte blanda ihop korten. Laglig street art med motiv och kreativitet är jättevackert. Men tror man att de här "taggarna", klottret, är samma grej så är man helt fel ute, säger Ola Niklasson.
Han är med på telefon från den lilla invigningen av elskåpskonstverket mellan badhuset och de hus som elskåpet förser med el. Det är Eons regionchef Björn Persson som håller i både telefonen och invigningen och med sig har han också Dag Gunnarsson, en av de ansvariga för bygget av bostadshusen intill elskåpet. Dag Gunnarsson representerar Fastighetsprojekt i Norrköping AB.
– Jag har gjort några elskåp med anknytning till Eon som har gett fler uppdrag. Det är väldigt roligt med de här offentliga uppdragen där konsten kommer ut i samhället, fortsätter Ola Niklasson på högtalarläget i Björn Perssons telefon.
– Det gäller att hitta rätt arenor för konst. Att spreja olagligt är inte rätta vägen. Street art har vuxit mycket. Det är många städer som vill satsa på legal gatukonst.
I Norrköping är det ett problem med det här klottret. Men Ola Niklasson ser att den lagliga gatukonsten är ett effektivt vaccin mot det förstörande klottret.
– De utrymmen som jag har målat på, i Söderköping mest men också i Norrköping, har inte fått något klottrat på sig. Det verkar finnas en respekt för konsten, där finns en gräns, man klottrar inte på någon annans konstverk, säger Ola Niklasson.
Har då gatukonstvurmaren Ola Niklasson själv någon gång olagligt satt sin prägel på en yta, eller har han helt rent mjöl i påsen?
– Haha, jag tycker som sagt att det är helt fel väg att gå, men en gång har jag faktiskt gjort en olaglig målning. I min ungdom och den blev urkass för jag stod bara och var rädd för att åka fast, erkänner Ola Niklasson.
Med på den småskaliga invigningen av elskåpskonstverket finns också Anita Rosenquist, boende i ett av lägenhetshusen intill och en av dem som efterlyste att just det här elskåpet skulle få en estetisk upprustning.
– Jag uppskattar det här mycket, säger Anita Rosenquist.