Det har dragit ut på tiden, men till helgen är det slutligen dags för Norrköpings senaste tillskott i restaurangfloran att öppna.
Kockarna är hämtade från Italien, många råvaror likaså. När förre kampsportaren – numera tv-kändisen och krögaren – Paolo Roberto slår upp portarna till sin nya restaurang i centrala stan tänker han inte fuska.
Ska det vara italienskt så ska det.
– Sverige har en fantastisk matkultur och världsledande kockar, men inte i det italienska köket.
På fredagen väntar en smygpremiär och på lördag är det officiell invigning med pompa och ståt.
– Lördagen är fullbokad sedan länge, men på fredagen går det bra att titta in, säger Paolo Roberto.
På torsdagseftermiddagen var det fullt pådrag inne i lokalen. Elektriker, fönsterputsare, inredare, kockar och serveringspersonal kutade runt och jobbade frenetiskt för att få alla detaljer färdiga i tid.
Folk utanför är nyfikna och när Paolo Roberto kliver ut genom dörren kommer det genast fram människor som vill prata och ta en bild.
– Jag har sett honom på tv sedan jag var liten. Klart att jag kommer gå hit och testa maten, säger Mikael Lorentz som vill ta en selfie med kändisen.
Senare på kvällen väntade en specialtillställning med fastighetsägaren och andra särskilt inbjudna gäster i lokalen som har plats för 90 sittande matgäster plus stående vid baren.
– Det blir en jättebuffé med allt. Napolitansk mozzarella, carbonara, bruschetta och en massa annat.
Den riktiga specialaren är pizzan, bakad i en 2,5 ton tung stenugn importerad från Neapel.
– Det var lite besvärligt att få in den, men nu är den här, säger Roberto framför kolossen som eldas med ved och blir riktigt het.
– Det finns bara fyra ställen i Sverige där du kan äta en äkta napolitansk pizza, och ett av dem ligger i Norrköping, säger han stolt.
Hemligheten är den extrema hettan.
– Det blir 500 grader därinne och pizzan gräddas bara under en minut. Stenen i ugnen är speciell sort som gör att pizzan inte bränner fast. Degen vi använder har jäst under tre dagar, förklarar han.
Pizzorna som serveras på vanliga "svenska" ställen är inget som går hem hos Paolo Roberto:
– Varma mackor brukar jag kalla det, säger han och skrattar.
Sedan tidigare kör han samma restaurangkoncept i Stockholm och planer finns på ytterligare expansion i Göteborg.
Precis som i Stockholm kommer han själv ha en stor del i det dagliga jobbet i köket och har skaffat en liten lägenhet för de tillfällen då han kommer att jobba i Norrköping.
– Det ska bli jättekul, jag känner mig väldigt välkommen här.