Succéförfattare var jubileumsgäst

Överraskningar, fyrverkerier, bildutställning, rabatter och boksignering av succéförfattaren Anna Karolina. Coop Finspångs hundraårsjubileum lockade många besökare.

23 oktober 2015 09:32

Coop Finspång firade hundra år under fredagen med massor av aktiviteter i sina butiker. På Viberga var det en strid ström besökare under hela dagen.

– Vi firar hundra år, men tar också avstamp mot de närmaste hundra åren. Jag har mött massor av kunder som tycker att det är jättekul att det händer något. Det är viktigt att vi är närvarande i butiken och att det händer saker hela tiden. Vi vill ge tillbaka till kunderna, säger Coop Finspångs vd Thomas Lundh.

Polisen och succéförfattaren Anna Karolina var på plats för att signera sina böcker "Stöld av babian" och "Står dig ingen åter".

– Böckerna börjar ta slut. Jättekul att intresset är så stort. Det är många som tycker att det är kul att jag kommer härifrån, säger Anna Karolina.

Hon arbetade på Viberga i unga år.

– Jag sommarjobbade och arbetade extra i cafeterian och "Franska korven". Jag känner igen en hel del människor, säger Malmöbon, som lämnade Finspång i 20-årsåldern.

– Just nu håller jag på med min tredje bok och beräknar ha ett första utkast klart före jul och att den ska släppas i augusti, säger Anna Karolina.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!