Lyckat jubileum hos SPF Seniorerna

Många aktiviteter genomfördes och ekonomiskt gick året med vinst

Vid årsmötet hos SPF Seniorerna i Finspång, summerades bland annat 40-årsjubileet under 2019.

– Jag vill nog påstå att vi lyckades arrangera ett uppskattat jubileumsår, med många aktiviteter och där jubileet fanns med mer eller mindre hela tiden, summerade Susanne Degerstedt, som för övrigt omvaldes till ordförande för 2020.

Kassören Carl-Johan Dyverfeldt fyllde i med en positiv penningrapport:

– Vi reducerade ju årsavgiften, som en del av 40-årsfirandet och budgeterade med en förlust på 20 000 kronor på grund av jubileumskostnader. Men ändå lyckades vi till slut få en vinst med 10 000 kronor för 2019, vilket givetvis känns väldigt bra.

Susanne Degerstedt tog också en titt in i framtiden:

– Vi kommer att försöka utöka våra aktiviteter under det kommande året, med bland annat ännu fler vandringar. Och så ska vi försöka bli mer aktiva med förslag och synpunkter till KPR, Kommunala Pensionärsrådet.

– Dessutom, tillade Susanne Degerstedt kommer vi att satsa på något vi kallar för "Tillsammans mot ensamhet", speciellt för våra äldsta medlemmar. Bland annat kommer vi att anordna en speciell träff för 85-plussare.

Hur ser det ut på medlemssidan?

– Vi har ökat med 30 nya medlemmar och kan nu räkna in 601 medlemmar, varav drygt 100 kom på årsmötet.

Här är nya styrelsen för 2020:

Ordförande: Susanne Degerstedt, sekreterare: Kerstin Lundqvist, kassör: Carl-Johan Dyverfeldt, ledamöter: Kerstin Berg, Kerstin Forsman Eriksson, Lars Johansson och P-O Andersson.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa