Hon har jobbat inom handeln i Finspångs centrum sedan 1992. Årets sommar är den värsta hon upplevt. Som mest har hon räknat till 38 personer i gänget på en och samma gång.
- Vi har kort på hur folk kissar på bänkar här utanför butiken. Kunder som kommer in tycker att det är förskräckligt, säger hon.
Hon hoppas att sommarens händelser inte kommer att skrämma bort folk från centrum och tycker att onsdagens debatt i fullmäktige om torggänget är ett bra initiativ.
- Det rörde om i grytan. Det kändes som att de tar det här på allvar och inser att det är ett problem, säger Fabiola Nestor Lund.
Under fullmäktigemötet benämnde en politiker situationen i centrum som en "sanitär olägenhet". En bild Daninos ägare Annie Nilsson och Nino Muraca lätt stämmer in i. De berättar om en sommar med kissande och bajsande utanför restaurangen.
"Skrämmer barnen"
- En gång ställde sig en och kissade precis utanför där några gäster satt och åt. Hur trevligt är det? Jag vet många turistande barnfamiljer som aldrig kommer sätta sin fot i Finspång igen. De skrämmer skiten ur barnen, säger Annie Nilsson.
Hon har själv sagt till urinerande människor inne på bakgården och fått svaret att "ja men jag är ju pissnödig".
- De står alltså och kissar vid barnens lekplats! säger hon.
Bajamaja?
Polisens närvaro i centrum under sommaren har varit under all kritik menar Annie Nilsson, som märkte en väldig skillnad under början av den här veckan då en polisbuss stod parkerad på torget hela dagen.
- Då blir det genast mycket lugnare, säger hon.
Hon har en klar uppfattning om att torggänget behöver en egen plats att vara vid. Och en toamöjlighet.
- Ge dem en bajamaja nere vid bron. Gör klart för dem att det är okej om de dricker där, och om de kommer upp till torget och dricker så hälls spriten ut. Samma regler ska gälla för alla människor.
- Jag är glad att frågan har kommit upp. Detta måste lösas, både för deras och våran skull, säger Annie Nilsson.
Inte lösningen
Lotta Svensson på Sminkshopen stämmer in i föregående talares beskrivning av sommarens eskalerande problem:
- Det är säkert tio kunder om dagen som tar upp det här problemet. Det är jättebra att politikerna tar upp det här, det viktigaste är att alla tycker att det är ett problem, säger hon.
För Ica-handlaren Mats Axelsson är en plats vid Skutenbron inte lösningen på problemet. Där är det ändå för kallt att vara på vintern, årstiden han upplever som värst för sina kunder.
- Då är de i garaget och då vågar kunderna inte parkera där och komma hit, säger han.