Några av säljarna började packa ihop strax före klockan ett på lördagen, då varorna började ta slut. De som varit morgonpigga var nöjda med utbudet.
– Jag kom iväg lite sent, men det blev squash, olika sorters tomater och honung, sa kunden Ann-Louise med välfyllda kassar.
Mikael Book var en av grönsakssäljarna som tog tillfället att möta nya kunder. Den självförsörjande odlaren har fasta prenumeranter som köper familjens grönsaker som transporterats kortast möjliga väg från jord till bord.
– Vi säljer allt direkt till kunden. På så sätt har vi inget svinn alls. Sedan köper vi in koskit från granngården, som säljer blommor här bredvid, sa Mikael Book och nickade till grannen som packar ihop för dagen.
Även om skördefesten fungerade bra är Mikael lite tveksam till att sälja på marknader.
– Det är en chansning för mig. Jag viste inte hur det skulle gå, då är det skördat. Genom att prenumerera blir det så nära det kan bli. De flesta prenumeranter bor inom en mils radie från mig, sa den 33-årige odlaren i Bokahult utanför Grytgöl.
Anders Olssons honung gick också hem på torget. Han startade sin biodling för tre år sedan. Det här året har han tredubblat sin produktion.
– Det produceras för lite svensk honung i landet. Så det är väldigt uppskattat. En del biodlare bara fått 60 procent honung i år. Det kan bero på kylan i våras.
– Men det är alltid kul att komma ut och möta kunderna, sa Anders Olsson om produkten som säljer året om.