Information till våra läsare

Den 31 december 2024 är sista dagen som Folkbladet ges ut. Detta innebär att vår sajt inte längre kommer att uppdateras efter detta datum.

Vi vill tacka alla våra läsare för det stöd och engagemang ni har visat genom åren.

För er som vill fortsätta följa nyheter från Norrköping och Finspång hänvisar vi till NT.se, där ni hittar det senaste från regionen.

Tack för att ni varit en del av Folkbladets historia.

Hotel De Geer delas upp i två bolag

Hotel De Geers verksamhet delas upp i två bolag. Arlind Vermica tar över restaurang- och nöjesdelen medan familjen Bergström fortsätter driva hotellsidan.

Delas upp. Hotel De Geers verksamhet delas upp i två delar. Ali Arlindvermica (till vänster) tar över restaurang- och nöjesdelen medan Anders Bergström fortsätter att driva hotellverksamheten.

Delas upp. Hotel De Geers verksamhet delas upp i två delar. Ali Arlindvermica (till vänster) tar över restaurang- och nöjesdelen medan Anders Bergström fortsätter att driva hotellverksamheten.

Foto: Magnus Johansson

FINSPÅNG2014-11-21 05:26

Hotel De Geer har drivits som familjeföretag sedan 1985. Men nu överger familjen Bergström restaurang- och nöjesdelen för att fokusera enbart på hotellverksamheten.

– Vi vill koncentrera oss på hotellbiten för att kunna utveckla den. Sedan pratade vi med Arlind som jobbat här i 13 år som hade massor av tankar och idéer för restaurangen och pubdelen, säger Anders Bergström, ägare för Hotel De Geer.

The Jolly Scotsmen arrenderas ut till Arlind Vermica som har stora förhoppningar inför framtiden.

– Det kommer bli mycket nytt. Vi ska ha öppet alla dagar, från och med januari blir det sport- och nöjesbar. Vi kommer att ha lägre priser i restaurangen, säger Arlind Vermica.

Två bolag kommer därmed samsas i samma hus framöver.

– Vi har varit dåliga på att marknadsföra oss. Det ska förbättras kraftigt i båda verksamheterna. Det känns som ett naturligt steg att lämna över ena delen till Arlind, säger Anders Bergström.

Personalstyrkan kommer vara oförändrad. Konferensdelen är ett område som ska utvecklas.

– Det ska bli frukostmatsal på bottenvåningen, så hotellets sista dubbeldans blir på juldagen, säger Anders Bergström.

Ali ser fram emot att möta konkurrensen vad gäller nöje och mat på ett annat sätt.

– Jag har stor erfarenhet av branschen och har fått många positiva signaler från olika håll. Jag ska samarbeta mer med Finspångsborna, till exempel de lokala banden, säger Arlind Vermica.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om