En mobiltelefon som ständigt ringer.
Snabba förflyttningar mellan regionen i Linköping, Norrköping och Finspång.
Karoline Edoff har bakgrund av att fånga bollar på uppstuds, från sina aktiva år som basketspelare.
Nu, mer än någonsin får hon leva upp till den sportklichén i sitt arbetsliv.
– I denna fas av flyttprojeket vi nu är i, får vi se hur väl vår planering varit. Än så länge rullar det på som förväntat, säger Karoline Edoff utanför 625-miljonersprojektet i Finspångs centrum.
Att flytta ett vårdcentrum är lite extra, även för projektledaren och kollegan Jennie Jansson som jobbar heltid med sådana processer. Karoline Edoff återkopplar några minuter efter utsatt tid för intervjun.
– Det kom lite akuta samtal. Jag skulle nog säga att så här blir det jämnt när man närmar sig en inflytt. Mycket frågor. Mycket logistik, säger hon.
Egentligen är den här flytten bara ett av fem andra projekt som rullar samtidigt för regionens gestaltnings- och flyttenhet. Det som gör flytten i Finspång speciell, är att vi bygger ett helt nytt hus.
– Det är en utmaning att det är ett helt nytt hus. Därför är vi just nu är två projektledare i den här flytten för det kräver så mycket planering och samplanering. Det blir så stort för att vi inte har någon godsmottagning i bruk. Det är ingen som står och öppnar dörren här. Det är den stora utmaningen, att få in allt i huset och att leveranser kommer när de ska.
Slutbesiktning på vårdcentrum blir sista oktober. Regionen har viss hjälp av byggföretaget NCC under den pågående inflyttningsperioden.
– Vi får hjälp av dem med det som ska monteras och fästas upp så att allt det smutsiga arbetet är gjort tills städningen tar vid. Haft och har en god samplanering med byggföretaget, säger projektledaren.
Karoline Edoff jobbar efter ett tidssatt schema enbart med flytten från början av september och elva veckor framåt. Allt når sin kulmen mellan 3 och 6 december. Då ska all verksamhet handgripligen flyttas från Lasarettsvägen 12 och vara på plats på Brinells väg 9 i Finspång.
Sedan ska de gamla lokalerna färdigställas i ett visst skick, innan de överlämnas till Finspångs kommun.
Den efterbörden slipper "kunden", som hon benämner personalen på vårdcentrum, bekymra sig om. En kund som ska drabbas så lite som möjligt i sin egen verksamhet under flyttstöket.
Personal på Finspångs lasarett och ansvarar för flyttplaneringen har träffat olika nyckelpersoner från flyttprojektet under olika skeenden. Nyckelpersoner som har hand om IT-utrustning, medicinskteknisk utrustning, skylt, inredning, konst, telefoni och inköp. Många är inblandade utöver de båda flyttprojektledarna.
– Även om kunden får jobba och göra väldigt mycket med flytten, ska vi avlasta med det vi kan. Så att de kan bedriva vård. Så är det.
Vad ska tas med, vad är värt att ta med, vad behövs ersättas med nytt är frågor som ställs till sin spets i planeringen.
– Det avgör kunden. Men det är en kostnad att skruva ned plocka isär, ihop och sedan montera upp igen. Sedan kanske det håller ett par år till. Det ska man väga mot nyinköp.
Kommer allt få plats när flytten är klar?
– Finns mycket historia i huset som gamla ritningar på Finspångs Lasarett. Verksamheten och mina kollegor arbetar på om möjligt finna en lösning så historian kommer med till det nya huset, säger Karoline Edoff innan det ringer igen.