På Balkanhalvön i sydöstra Europa ligger Albanien. Landet gränsar till Montenegro och Kosovo, Nordmakedonien och Grekland.
I staden Kruja, en timmes bilfärd från huvudstaden Tirana, växte Klevisa Hyka upp.
– Jag hade en jättebra och fin barndom. Det bästa var att leka med alla vänner i grannskapet. Kruja är en liten stad med mycket historia, där det bland annat finns slott, säger Klevisa.
Efter skolåren i Kruja flyttade hon till Tirana som 18-åring.
– Jag studerade filosofi på universitetet, efter skolan jobbade jag extra i en klädbutik.
21-åringen träffade en man från Finspång som var på semester i Albanien, flyttade sedan hit och efter bara fem månader i Sverige kan hon göra sig förstådd och förstå en hel del svenska.
– Jag började studera på SFI i februari. Lärarna hjälper mig mycket med språket. Sedan tittar jag på mycket svenska grejer, videoklipp på Youtube för att lära mig mer.
Vad är svårast med att lära sig svenska?
– Uttalet är mycket svårt. Det är lite svårt att skriva, men det går bättre och lättare än att uttala vissa ord.
Klevisa hoppas på att få arbete när hon blivit duktig på språket.
– Jag kan tänka mig att jobba kommunalt, som lärare eller som rådgivare med att hjälpa andra människor.
Vad är största skillnaderna mellan att bo och leva i Albanien och Sverige?
– Sverige är ett mycket avlångt land, med mycket kallare temperatur. Det är bra att jobba i Sverige, i Albanien får man inga fikapauser. Klimatet är bra i Albanien, med fint landskap, berg, stränder och floder, säger Klevisa Hyka.
Hon lyfter fram städer som Shkodra, med mycket berg, och kuststäderna Saranda och Vlora, med fina stränder.
– Många turister från olika delar av världen besöker Albanien. Det är billigt att köpa saker, det finns mycket god mat, som burek, (som kan liknas med paj) och jufka (en typ av pasta, som kan ätas till kött och kyckling).
Vilka skillnader är det på folket i Albanien och Sverige?
– Folket i Albanien är sociala, omtänksamma och gästvänliga. När man träffas i Albanien kramas man. Svenskar är mycket toleranta, men är lite folkskygga.
Hennes mamma, pappa och syster bor kvar i Albanien, hennes bror bor i Tyskland, där han spelar fotboll i Birkenfeld.
– Jag saknar min familj, men är lycklig över att bo i Sverige. Min dröm är att bo här i Finspång med min familj. Sedan får jag se när jag blir pensionär om jag flyttar tillbaks till Albanien, säger Klevisa Hyka.