Nyligen berättade vi om 47-åriga Linda Möller Karlsson, som öppnar bageri och kafé på Stationsvägen i Finspång.
Verksamheten öppnade i torsdags och det blev full fart från start för Linda.
– Det var kunder från tidig morgon fram till stängning. Jag hade runt hundra kunder. Tänkte att folk skulle vara nyfikna i början, men inte att det skulle vara så här mycket, säger hon.
Första dagarna har hon hjälp av både sin fru och mamma för att hinna sköta verksamheten.
– Det är svårt att hinna baka när man ska sälja också. Jag har tänkt börja 04.30 på morgonen, men det räcker nog inte. Jag får kanske börja ännu tidigare, säger Linda.
Frun Malin Möller Karlsson understryker att det har varit mycket att göra, men att det bara är roligt.
– Det är roligt att se Linda i sitt rätta element. Nu får hon jobba med något som hon brinner för, säger Malin Möller Karlsson.
Surdegsbröd, bullar, pajer och praliner är mest efterfrågat inledningsvis.
Sonstorpsbon Therese Svensson var en av kunderna under fredagen.
– Jag jobbar inom hemtjänsten och fick tips om det här stället. Man kände doften av bullar och tänkte att det här måste jag prova. Det är lite gårds- och bistrokänsla, säger Therese Svensson.
Kunden Anneli Rahm handlade bullar och surdegsbröd.
– Roligt att ett bageri öppnat, det är bra att det finns på orten.
Linds bageri öppnar snart. Finns det plats för två liknande verksamheter?
– Ja, tror det. De kanske har olika inriktningar, säger Anneli Rahm.