Flera bilar utsatta för skadegörelse

En stöld och inbrottsvåg drabbade Finspång under natten till onsdag.
Bland annat utsattes flera bilar för skadegörelse.

FINSPÅNG2005-07-14 06:00
En Opel Corsa stals under natten till onsdag från Stora Allén. En badgäst vid sjön Gron upptäckte fordonet under gårdagseftermiddagen och räddningstjänsten tillkallades för att plocka upp bilen.
På Norra Storängsvägen utsattes en Ford Escort för skadegörelse. Dörrlåset var sönderslaget, men försöket att få igång bilen misslyckades.
Siemensägda Orangeriet i Slottsparken fick också påhälsning av ovälkomna gäster. Någon har försökt ta sig in i lokalen utan att lyckas. Skador på dörren upptäcktes efter det misslyckade inbrottsförsöket.
I Folkets hus på Bergslagsvägen har tjuvar slagit sönder en kontorsdörr och tagit sig in i lokalen. Det enda de törstiga tjuvarna fick med sig var några läsk.
I Lotorp har en båt som stod på en släpkärra stulits på Bygatan. Det är andra liknande stölden på kort tid i Lotorp.
På Kapellvägen har en sidoruta på en bil krossats, men förövaren misslyckades med att stjäla fordonet. Samma sak hände på lasarettsparkeringen. Även där krossades vänster sidoruta, men inget var stulet från bilen.
Garageportexperten Team Störe AB på Skäggebyvägen var också drabbat. Företagets ruta i entrédörren krossades med ett pallställ och förövare har varit inne i lokalen. Men det är oklart vad som är stulet.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om