Vivi och Victor Hallström sköter allt själva, matlagning, servering, disk och allt som hör till.
När andra restauranger har kris och även får slå igen är efterfrågan på att få äta pizza i Igelfors stor.
– Coronakrisen har inte påverkat speciellt mycket. Det är väldigt stort intresse för stället, säger Vivi Hallström.
– Men det är annorlunda mot stan, där konkurrerar de med varandra. Vi är ensamma här ute. Det går väldigt bra för lanthandeln här bredvid också. Det är nog en fördel att ligga lite off i dessa tider, fortsätter hon.
Men det syns att restaurangen är anpassad efter de regler som gäller, det finns bara några få bord och dessa står glest.
– Borden får inte stå för nära varandra och vi spritar dörrhandtag, ja vi spritar överallt, säger Vivi.
Kvällens första gäster anländer per cykel från Regna, cirka en halvmil bort. För Sven, Klara och Anna Strömblad är det en ny upplevelse att kunna gå på restaurang i närområdet.
– Det är härligt, jättehäftigt, säger Sven Strömblad.
De känner Vivi och Victor, sedan tidigare. Här känner alla alla. De imponeras av deras initiativ och förmågan att genomföra det.
Vi ställer den obligatoriska frågan ”hur känns det?” till de nya restaurangägarna.
– Det känns jättekul, man kan inte tro att det är sant när man står där ute med kockkläder, förbereder, viker pizzakartonger och lyssnar på lite musik. Jag har ju jobbat på universitet och suttit bakom en dator eller haft studenter. Det här är så totalt annorlunda, säger Vivi Hallström.
Vi träffade dem senast i slutet på januari när de befann sig mitt uppe i ett kaos. Nu är restaurangen tjusigt inredd med skyltar, affischer, burkar och annat, från den gamla affären som fanns här till 1977, som prydnader på väggar och hyllor. I köket är allt nytt, men med det mesta i gammal stil.
Drömmen om en egen restaurang är gammal och började förverkligas när de flyttade hit 2011, men det var inte förrän 2018 som ”spaden sattes i jorden”. I somras kom den stora vedugnen och de kunde börja träna på att göra napolitanska pizzor, som är husets specialitet. Nu känns Victor som rena proffset när han låter pizzorna få sina 60 till 90 sekunder inne i ugnen.
Än så länge har de öppet en dag i veckan, antingen för avhämtning eller bordsbeställning. När läget normaliseras hoppas de kunna öka öppethållandet och även satsa på grupper och företag som kanske vill ha en lunch serverad.