Tv-bonden Alma charmades av Finspångskillen Anton

Anton Blomberg från Finspång söker kärleken i Bonde söker fru. I första avsnittet fick han mjölkbonden Alma att bli helt tagen och mållös. "Har fått en del kommentarer om att det ser ut att gå bra för mig", säger Anton.

Anton Blomberg från Finspång fick mjölkbonden Alma att tappa andan när de träffades i Bonde söker fru.

Anton Blomberg från Finspång fick mjölkbonden Alma att tappa andan när de träffades i Bonde söker fru.

Foto: TV4

Finspång2024-10-07 15:00

Nya säsongen av Bonde söker fru har nyligen inletts på TV4. En av bönderna är 24-åriga Alma från Mellerud, som valde ut några killar utifrån ett stort antal brev.

I första avsnittet berättar hon om brevet från Anton Blomberg, som något alldeles extra. Det visade sig vid speeddejtingen, då Alma blev helt tagen och mållös när han kom in.

– Jag har fått höra en del kommentarer, många tyckte det gick bra och att jag fick henne på fall. Det var en pirrig och nervös känsla vid första mötet. I mitt brev berättade jag om mig själv och vad jag gör om dagarna, säger Anton.

undefined
Mjölkbonden Alma charmades totalt av brevet från Finspångskillen Anton.

Det var första gången han var med i ett tv-program.

– Det var en väldigt lustig känsla, men man fick finna sig i situationen. Det var obekvämt att ha tv-kameror efter sig, men det är kul att utmana sig själv. Då blir man mer bekväm som person.

Skulle du kunna tänka dig att vara med i tv igen?

– Nja, jag var där för att finna kärleken, inte för att vara med i tv. Har ingen vision att vara tv-kändis, säger Anton.

undefined
Anton Blomberg tyckte det var kul att utmana sig själv genom att vara med i tv-programmet Bonde söker fru.

Han är uppvuxen på en gård utanför Finspång, där hans pappa har lantbruk och han arbetar som dräng på ledig tid från huvudsysslan som mekaniker i Linköping. På grund av pendlingsavståndet har han även skaffat boende i Kimstad.

Är du beredd att flytta för kärleken?

– Man är med i programmet för att hitta rätt person. Generellt sett skulle jag ha svårt att flytta för långt, men det beror helt på situationen, konstaterar Anton Blomberg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!