Aktiva Brukspensionärer firade 25 år

I fredags firade Brukspensionärerna 25-årsjubileum i Finspångs Folkets Hus med underhållning, mat och hedersutmärkelser.

Distriktsordförande Nils-Åke Westin tackade bland andra Bengt Kindgren, Margita Wallin och Ingegerd Öhrn.
FOTO: GUNNAR JOHANSSON

Distriktsordförande Nils-Åke Westin tackade bland andra Bengt Kindgren, Margita Wallin och Ingegerd Öhrn. FOTO: GUNNAR JOHANSSON

Foto:

Finspång2004-11-23 06:00
Firandet inleddes med att de närmare 120 deltagarna samlades i biograffoajén för en välkomstdrink. Efter middagen lämnade ordförande Åke Melander en kort historik över Brukspensionärernas utveckling och poängterade att det är medlemmarna själva som skapar den goda stämningen.

Utmärkelser
Distriktsordförande Nils-Åke Westin berömde i sitt tal Brukspensionärerna för för ett ha en bred verksamhet med ett stort utbud av studiecirklar.
Distriktsordförande delade sedan ut diplom och Sveriges Pensionärsförbunds hedersnål i silver för minst fem års aktivt arbete i föreningen till följande medlemmar; P O Karlsson, Bengt Kindgren, Margita Wallin, Ingegerd Öhrn, Bertil Andersson och Gunnar Johansson.
Arne Viktorsson från SPF Gruvan, Hällestad framhöll det goda samarbetet mellan SPF Gruvan och Brukspensionärerna. Gustav Hejdenberg ordförande i Finspångs pensionärsförening påminde om föreningarnas gemensamma kamp i flera frågor, nu senast för att rädda dagcentralens hobbyverksamhet på Högby.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om