Det säger eleven Matilda Mousa och får medhåll av skolkompisen Isabella Högne.
Båda går på högstadiet på skolan Lärande grundskola Östra på Vikboplan, där de som vill får lära sig spela bridge under lunchrasten.
Kan ni till och med tänka er att gå med i en bridgeklubb i framtiden?
– Det får vi se längre fram, hur man känner när man lärt sig mer om att spela bridge, säger Isabella Högne.
Läraren Tobias Svensson, säger så här om kortspelandet på skolan:
– Vi är en del av projektet "Rörelsesatsning i skolan". Det handlar om att vi via det här projektet kommer i kontakt med föreningar, som vill komma ut i skolvärlden och berätta om sin verksamhet.
– En av föreningarna som kommer till oss är Norrköpingsbridgen, som kommer hit med ledare och lär ut till de elever som vill prova på att spela bridge. Jag kan nu nämna att vi även erbjuder våra nioåringar.
– Förutom bridgeklubben har vi även haft besök av Norrköpings Danscenter, som också varit på besök här på skolan och visat upp sin verksamhet för de elever som ville prova på.
Och vad är tanken med den här "rörelsesatsningen"?
– Vi vill visa upp olika aktiviteter för våra elever och att de får möjlighet att prova på olika fritidsaktiviteter, där man kan få arbeta både med knoppen och kroppen.
Riksidrottsförbundet är positivt till den här skolsatsningen och så här står det på RF:s hemsida:
"Rörelsesatsning i skolan, är ett regeringsuppdrag, som syftar till att förbättra folkhälsan, välbefinnandet och skolresultaten. Det gär vi bäst, genom att bygga broar mellan skolan, barnen och föreningslivet."
Från Norrköpingsbridgen, deltar Göran Forss, som är ledamot i bridgeklubbens styrelse:
– Det känns mycket positivt att vi får möjlighet att komma ut till skolor och visa upp bridgen på det här sättet. Det kan ju även vara inkörsporten, till att vi i framtiden kan få fler medlemmar till föreningen, vilket ju alltid är bra.
Hur många medlemmar har ni idag hos Norrköpingsbridgen?
– Vi har idag cirka 160 medlemmar, men välkomnar alltid nya medlemmar till föreningen. Inte minst yngre personer, så att våra nuvarande juniorer, får fler jämnåriga bridgekompisar.
Hur ser tävlingsprogrammet ut för bridge?
– Vi anordnar par- och lagtävlingar. Bland annat har vi haft en damliga, seriespel och kval till DM och vi har även haft en minibridgecup, där nya spelare får tävla med erfarna spelare.