Nu har familjen Fyrberg blivit tre

Bröllop och bebis inom några månader. För Marcus och Clara Fyrberg förgylls livet av härliga händelser. Och för lilla Molly väntar många "Waow"!

Nyheter 31 oktober 2019 09:11

I lördags kväll såg Clara, 22, och Marcus, 25,  Fyrbergs dotter Molly dagens ljus. Hon föddes på Vrinnevisjukhuset och nu har den nyblivna familjen varit hemma ett par dagar. Mellan amningar och blöjbyten fick Folkbladet några minuter med dem.

Grattis!

– Tack snälla!


Giftermål och bebis på bara några månader. Hur känns det?
– Det känns helt fantastiskt! Bröllopet i sig var en helt oförglömlig upplevelse, och tanken på att vår lilla tjej fick vara med på bröllopet på ett sätt känns också härligt. Vi båda två har känt hela tiden att vi vill följa hjärtats röst och göra det som känns rätt för oss. Att gifta sig och skaffa barn tidigt blev snabbt en gemensam dröm som vi förverkligat på vårt eget sätt. Vi är så glada över att ha hunnit med både allsånger, musikalfarser, showgigg, oringen, augustifest och annat under tiden. Dessutom har Clara tagit examen och utbildat sig färdigt till professional congress organizer (projektledare inom upplevelseindustrin).

Hur kom ni på namnet?
– Vi var överens nästan med detsamma. Vi jobbar mycket med barn och ungdomar och som lärare. Därför kommer man i kontakt med ganska många namn och Molly fastnade vi för direkt. Vi har flera namn vi tycker om ifall det skulle bli fler barn. 

Hur ser närmaste framtiden ut – tar ni ledigt eller kommer Molly få följa med på era upptåg?

– Vi har bestämt oss för att vårt första barn ska vara som andra föräldrars tredje barn. Med det sagt kommer hon att få följa med på vårat upptåg där det passar och få vara hos mor- och farföräldrar när det behövs. WAOW Production tar ingen paus utan är i full gång med repetitionerna av Valdemarsviks nyårsrevy med premiär på nyårsafton som Marcus regisserar och Clara producerar i ett sammarbete med Nöjeskarusellen. Sen spelar vi julsagan ”En magisk jul” på Färgargården under december. Vi turnerar fortfarande med barn på äldreboenden och julmarknader och så är det väl snart dags att börja skriva på nästa års musikalfars. 


Ni har ju precis vunnit pris också? 
– Ja precis. I samband med att förvärkarna satte igång så blev vi informerade om att vi blivit utsedda till unga företagares ”Lets Create” 2019. Ett pris vi är enormt tacksamma för. Med fin motivering där vi känner att allting stämmer in på oss. 
Ett oerhört fint pris att vinna, både för vår egen motivations skull men också bekräftelse på att folk ser vilka goda gärningar vi gör och hur mycket vi brinner för Norrköping. Dessutom känns det som att Molly kom i samband med detta som ett annat slags "Lets Create-pris"!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa