Annonssamarbete med Folkparken ProduktionFår även detektiver sommarlov?

Får även detektiver sommarlov?

Vad har tält, kantareller och mystiska skeenden gemensamt? Det kan du få svaret på i sommar!

Repetitionerna inför sommarens familjeteater i Gamla Linköping är i full gång och precis som förra årets succé är det Folkparken Produktion som står bakom ännu ett mysterium för LasseMajas Detektivbyrå – nämligen Campingmysteriet. Med dans, musik, dramatik och live-band kastas publiken snabbt in i en fartfylld föreställning med premiär den 29 juni. 

— Det är Joakim Gustavsson som skrivit ett spännande och roligt manus baserat på den bästsäljande boken av Martin Widmark och Helena Willis. Under teatern får publiken följa med Lasse och Maja när de ska ta sommarlov från mysterium och åker för att tälta tillsammans med Miranda och henne lilla apa. Men lugnet som först välkomnar dem byts snart ut till ännu ett fall för detektivbyrån, berättar Jakob Graf, Folkparken Produktion. 

undefined

Säkra dina biljetter här! 

Att erbjuda en årlig familjeteater är en tradition som går långt tillbaka i tiden. Det är på Folkparksteatern i anrika Gamla Linköping som Folkparken Produktion för fjärde gången intar scenen och bjuder in till familjeteater.

— Bara att vandra runt i de vackra miljöerna i Gamla Linköping är en upplevelse och ger en fin inramning till det hela. Att Folkparksteatern numer ligger vägg i vägg med LasseMajas Deckarhus gör teatern extra stämningsfull, menar Jakob. 

undefined
Årets teater baseras på den spännande boken Campingmysteriet av Martin Widmark och Helena Willis.

Han fortsätter: 

— Scenområdet ligger under tak vilket gör att publiken kan njuta av föreställningen oavsett väder, men vi håller självklart tummarna för soliga dagar. Det är en mäktig scen som bjuder på en storslagen upplevelse för hela familjen.  

undefined
Bilder från förra årets sommarsuccé.
undefined
Bilder från förra årets sommarsuccé.
undefined
Bilder från förra årets sommarsuccé.

I rollerna som Lasse och Maja ser vi Matheo Lindberg Vivien och Ellen Fagius, med Alexandra Ekelöf som regissör. 

— Det känns jätteroligt att vi är i gång med repetitionerna och vi ser alla väldigt mycket fram emot sommaren. Det är en speciell upplevelse att se familjerna och barnen när de får möta karaktärerna som de så väl känner igen från sina böcker, avslutar Jakob. 

Information

- Föreställningens längd beräknas till cirka 90 minuter, inklusive 15 minuters paus.
- Lokalen ligger utomhus, men under tak.

Läs mer och boka dina biljetter här! 

Just nu: Unika tillfällen att uppleva klassikern i nytt format

Just nu: Unika tillfällen att uppleva klassikern i nytt format

Annonssamarbete med Folkparken Produktion

Hopplös förälskelse, ensamhet och mord – under våren utspelar sig ett av Sveriges största litterära verk i en helt ny tolkning på Löfstad Slott i Norrköping.