Annonssamarbete med Kuddby TrädfällningI år firar de 30 år i branschen – ”Vi är stolta”

I år firar de 30 år i branschen – ”Vi är stolta”

Kuddby Trädfällning firar i år 30års jubileum. Tillsammans har de skapat sig ett starkt namn inom branschen. ”Vi ser fram emot att fortsätta vara en pålitlig partner”, säger Pär Carlsson, grundare av företaget.

Med en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1994 har Kuddby Trädfällning blivit en pålitlig aktör inom trädfällning och skogsarbete. I år firar företaget hela 30 år.

undefined

Grundat av Pär Carlsson, en veteran inom skogsbranschen, och Per Ekman, med en lika imponerande bakgrund, kombinerar företaget erfarenhet med innovation. 

– Vi på Kuddby Trädfällning erbjuder en mängd tjänster inom trädfällning, beskärning och stubbfräsning, som alla omfattas av RUT-avdraget som gör det mer prisvärt för våra kunder, säger Pär. 

undefined
Pär Carlsson.

Per Ekman instämmer och tillägger: 

– Våra två grenar, Trädfällarlagen och Skogslagen, bestående av erfarna och kunniga medarbetare, är redo att ta itu med alla projekt, oavsett storlek eller komplexitet – inget problem är för stort eller för litet. 

undefined

Trädfällarlagen är specialiserade på trädbeskärning, fällning och stubbfräsning för både privata och företagskunder. Medan Skogslagen fokuserar på gallring, slutavverkning och biobränsleproduktion, samarbetar vi även med ledande skogsbolag för att säkerställa hållbara och effektiva resultat.

– Vi har många nöjda och återkommande kunder, vilket talar för att vi levererar det vi säger att vi ska göra, säger Per.

I samband med att de firar 30 år ska Kuddby Trädfällning anordna ett evenemang där alla är välkomna att komma och fira.

undefined

– Vi är stolta över att fira 30 år av service inom trädfällning och skogsarbete. 

undefined