Annonssamarbete med Östsvenska Handelskammaren

En plats för möten i hjärtat av Norrköping

Affärer görs bäst när människor möts. Det är mer aktuellt än någonsin. Östsvenska Handelskammaren är regionens största affärsnätverk och erbjuder en modern mötesplats i hjärtat av Norrköping för dig och ditt företag.

Östsvenska Handelskammaren är regionens största affärsnätverk som inkluderar ungefär 850 medlemsföretag som tillsammans har över 50 000 anställda. Handelskammaren har som avsikt att skapa bättre förutsättningar till att utveckla dina affärer.

undefined
På vår mötesplats i Norrköping ser vår servicepersonal till att du och ditt företag får bästa möjliga förutsättningar för ert möte eller konferens.

– Här erbjuds hög servicegrad som vi fått mycket bra betyg för, säger Annika Bornström, verksamhetschef för event och möten.

För 13 år sedan öppnade Östsvenska Handelskammaren lokaler på Holmentorget, syftet var att de skulle användas som en mötesplats för medlemsföretagen. I den anrika byggnaden med stora fönster och mycket ljusinsläpp kan medlemmarna till exempel ta spontana möten, en kaffe med en kollega eller ledningsgruppsmöten.

undefined

– Från början satt vi högt upp i en otillgänglig gammal våning med kodlås – och så vill vi inte ha det, vi vill vara tillgängliga för våra medlemmar. Det ska kännas naturligt för dem att komma hit och mötas i näringslivets vardagsrum, förklarar Annika.

När ordet spred sig om de nya arbetsytorna började det droppa in fler och fler. Här finns all den teknik som behövs, trevlig miljö och hjälpsam personal som assisterar dig inför ditt möte.

undefined

– På plats finns personal som ser till att mötet, konferensen eller eventet som ska hållas går som smort och att upplevelsen blir så bra som möjligt. Vi är väldigt tillmötesgående för våra kunder och erbjuder skräddarsydda lösningar. Ibland har vi fått vara flexibla när stora företag behövt konferensrum att hyra i några månader. 

undefined
undefined
I Handelskammarens lounge kan du som medlem jobba i avslappnad miljö.
undefined
Handelskammarens konferensrum rymmer alltifrån det lilla mötet till stora konferensen.

– Många gånger har vi fått höra att våra medlemmar har träffat framtida kollegor, affärspartners och bekantskaper här. Vår kunskap om företagen ger oss en kvalitetsstämpel som vi kan använda när vi ska rekommendera kontakter mellan våra medlemmar. i tror verkligen på de personliga mötena.

Som medlem hos Östsvenska Handelskammaren öppnas dörren för många möjligheter. Här samlas kompetenta människor inom olika branscher som utbyter kunskap med varandra.

undefined
Mötesplatsen är fri att använda som medlem och konferensrum går att boka till förmånliga priser.

– Vår ambition är att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemmars arbetsdagar. Oavsett om de bara vill komma hit för att ta ett snabbt möte eller om de vill hyra ett helt konferensrum. 

Hon fortsätter:

– De företag som är medlemmar gynnas av att vara en del av det här nätverket. 

undefined

Här kan du boka konferensrum på hemsidan och som medlem erbjuds förmånliga priser.

– Vi finns till för våra medlemmar och alla i företagen är välkomna. Även om det är ett företag med hundratals anställda eller två, säger Annika avslutningsvis. 

Läs även
Nördigt, roligt, kunnigt och försiktigt optimistiskt

Widar Andersson: Nördigt, roligt, kunnigt och försiktigt optimistiskt

Krönika
Ny undersökning: I år vänder konjunkturen sakta uppåt

Ny undersökning: I år vänder konjunkturen sakta uppåt

Nyheter
Långsamt framåt vad gäller kvinnor i bolagsstyrelser

Långsamt framåt vad gäller kvinnor i bolagsstyrelser

Norrköping