Annonssamarbete med Länsförsäkringar Östgöta

Nya trygghetspaketet – skydd mot brand, vatten och inbrott

Hemmet är en plats där du ska känna dig trygg och fri från oro för skador eller inbrott. Med en enkel lösning kan du känna dig säker, oavsett om du är hemma eller på resande fot.

Foto: Länsförsäkringar Östgöta

Native2024-10-07 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Ditt hem är den fristad där du inte ska behöva oroa dig för oförutsedda händelser så som brand, vattenskador eller inbrott. Nu lanserar Länsförsäkringar Östgöta ett trygghetspaket som ger dig full kontroll över ditt hem, var du än befinner dig.

– Det känns fantastiskt bra att vi nu kan lansera ett uppkopplat hemlarm, något som ingår i vårt trygghetspaket. Vi ser stora möjligheter i att öka östgötarnas trygghet och förebygga skador, säger Åsa Röhs, vd på Länsförsäkringar Östgöta. 

Vill du veta mer? Klicka här! 

undefined
Med Länsförsäkringars nya hemlarm kan du känna dig trygg oavsett var du befinner dig.

Styr ditt hem med en app
Med trygghetspaketet får du ett hemlarm uppkopplat till Länsförsäkringars larmcentral, en app för att styra ditt larm, fria väktarutryckningar och hjälp dygnet runt vid akuta ärenden från Länsförsäkringar Östgötas skadejour. I trygghetspaketet ingår också ett brett baspaket av larmutrustning, med flera detektorer och kameror.

– Vi tror mycket på att kunna erbjuda våra kunder, som också är våra ägare, en ökad trygghet på ett enkelt sätt. Vi kommer att hjälpa våra kunder att minska risken att drabbas av en skadehändelse inom brand, vatten och inbrott, säger Patrick Petersson, försäkringschef, Länsförsäkringar Östgöta. 

Han fortsätter:

– I trygghetspaketet ingår många fördelar, bland annat ett förstärkt skydd mot vattenläckage. Vi ser att vattenskadekostnader öka mer och mer, framför allt i kök. Vi kan även ge rekommendationer kring åtgärder i hemmet som kan förhindra framtida skador. 

undefined
En vattenläcka kan orsaka förödande skador om den inte upptäcks i tid.

Om olyckan är framme
När du som kund har ett trygghetspaket kan Länsförsäkringar Östgöta förkorta processen för skadereglering. Om olyckan ändå är framme finns det många fördelar med att ha trygghetspaketet. 

– Om larmet går kan vi helt enkelt vara tidigt på plats och påbörja skaderegleringen omgående. Det ger ett mervärde där vi inte bara erbjuder larm, utan en helhetslösning med ett snabbare nästa steg om olyckan är framme, säger Patrick. 

4 tips för ökad trygghet hemma

1. Uppkopplat hemlarm
Med hjälp av ett uppkopplat hemlarm kan du få varningar vid till exempel inbrott, vattenläckor eller brand och på så sätt bli uppmärksam och förhindra olyckan i tid. 

2. Se över dina brandvarnare
Kom ihåg att regelbundet se över dina brandvarnare så att de fungerar som de ska. Kom ihåg att byta batterier. Komplettera gärna med en brandsläckare och brandfilt i hemmet och se till att alla i familjen vet var de är placerade.  

3. Ha belysning utomhus
Sätt upp belysning vid entrén, garageuppfarten och i trädgården för att avskräcka oönskade besökare. Det kan ge en ökad trygghet även när du inte är hemma. 

4. Ha en plan för vattenavstängning
En vattenskada kan snabbt leda till stora besvär och omfattande kostnader. Att installera en vattendetektor nära till exempel diskbänken och tvättmaskinen kan göra att läckor upptäcks innan de gör för stor skada. 

Visste du att…? Varannan östgöte redan är kund hos Länsförsäkringar Östgöta!
 

Länsförsäkringar Östgöta

Länsförsäkringar Östgöta är ett kundägt bolag och har tjänster inom bank, pension och försäkring. De hjälper till med ett komplett skydd för din familj och dina ägodelar, allt samlat på ett och samma ställe. Trygghetspaketet, Länsförsäkringar Östgötas uppkopplade hemlarm - tillhandahålls av Länsförsäkringar Östgötas dotterbolag LF Trygghetstjänster AB. Läs mer på lansforsakringar.se/hemlarm

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Folkbladet.