Vi har förmågan att se när riktiga flyktingar kommer

Invandringspolitiken har motvilligt accepteras av folket, inte av välvilja utan av rädslan för att brännmärkas som rasist.

Debatt 3 april 2022 08:55
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.

När vi nu välkomnar flyktingar från krigets Ukraina så påstår media att SD har svängt i flyktingfrågan. Andra har pekat på att vi ser olika på ukrainska flyktingar jämfört med dem från Mellanöstern och Afrika. Sanningen är att våra åsikter precis som vår syn på flyktingar står fast. Om det politiskt korrekta etablissemanget gett sig tid att lyssna på oss istället för att ständigt "döda" debatterna och samtalen med rasistanklagelser så hade man förstått det.

Sveriges liberala invandringspolitik har aldrig haft något folkligt stöd, även om vänstermedia har försökt framställa det som om så vore fallet. Det folkliga motståndet har hela tiden ignorerats av media, vilka istället har fokuserat på att utmåla oss sverigedemokrater och våra sympatisörer som empatilösa och känslokalla rasister.

Invandringspolitiken har motvilligt accepteras av folket, inte av välvilja utan av rädslan för att brännmärkas som rasist. Bristerna på folklig förankring bevisades med all önskvärd tydlighet av moderaternas väljartapp efter Fredrik Reinfeldts "öppna era hjärtan" tal inför valet 2014.

Att ta emot flyktingar är inget som staten kan eller ska ge order om, det sker ändå, av välvilja och empati.Men först när folket finner det befogat!

 

Magdalena Andersson bedyrade tidigt att Sverige inte skulle ta emot några potentiella ukrainska flyktingar, folkviljan tvingade henne dock att tänka om! Att hon ändå gjorde detta uttalande är bara ett bevis för att hon som så många andra inte begriper de bakomvarande orsakerna till varför allt fler vänder flyktingmottagningen ryggen. Varken SD eller våra sympatisörer har någonting emot flyktingmottagning eller hjälp till nödställda, vad som däremot stör är att statsmakten envisas med att benämna ekonomiska migranter från främmande delar av världen som nödställda flyktingar!

 

Skillnaden på oss sverigedemokrater och vanligt folk som har lyckas behålla kontrollen över sina egna hjärnor är förmågan att se när riktiga flyktingar kommer.

Vi ser när Ukraina försöker rädda sina kvinnor och barn, vi ser tacksamheten hos dem vi hjälper. Vi har aldrig varit emot flyktingmottagning eller hjälp till nödställda utan har förordat stödinsatser i konfliktområdets närhet, det vill säga här och nu! SD har inte svängt i flyktingfrågan, den som har lyssnat vet det!

 

 


 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa
Läs mer!

Bergslagstorget öppet för trafik igen • Se hur du får köra • "Ta det lite lugnt"

Bergslagstorget öppet för trafik igen • Se hur du får köra • "Ta det lite lugnt"

Gatan finns evigt kvar i mitt minne

Gatan finns evigt kvar i mitt minne

Stig-Björn Ljunggren: Vi bör odla ett stilla pågående föräldrauppror

Vi bör odla ett stilla pågående föräldrauppror

Debatt: Människor som odlar kommer nära naturen och mår bättre

Människor som odlar kommer nära naturen och mår bättre

En appell för tillfällighetens plats i politik och liv

En appell för tillfällighetens plats i politik och liv
Visa fler