Mångkulturen blev inte direkt någon succé

Låt någon annan än nuvarande invandringsminister ta över frågorna. Nuvarande, med sitt skånska språk, är näst intill obegriplig för medborgare, boende norr om Eslöv. Dessutom talar han tyst, dovt och inlindat.

Debatt 27 februari 2021 09:55
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det går inte uppåt för Socialdemokraterna i opinionsmätningarna. Oavsett Coronapandemins plus-och minuseffekter ligger siffrorna runt 27-28 procent. Ungefär som vid förra riksdagsvalet. Många tidigare sympatisörer har gått över till Sverigedemokraterna. Mycket underligt kan man tycka, men det kan ha sina förklaringar. Särskilt lite äldre socialdemokrater kan nog längta tillbaka till det gamla trygga välfärdssverige som de varit med om att bygga upp. Nu gäller det inte längre. Välfärden är utlämnad till marknadens aktörer. Skolan och äldrevården är typiska exempel på det. Dessutom har det kommit många invandrare, med för oss, främmande seder och bruk. Tvångsgiften, könsstympningar och så kallat hedersrelaterat våld. Sådant gillas inte av hederlig svensk. Det mångkulturella samhället blev ingen succé direkt. 

Nu, är det nog inte bara känslan av att det gamla Sverige är på väg bort från oss som får folk att rösta på Sverigedemokraterna. Nej, det är i huvudsak mängden invandrare med medföljande kriminalitet som är huvudbovarna i dramat.  Det har kommit alldeles för många som vi inte kan försörja, är den vanligaste invändningen. Den andra invändningen är kriminaliteten. Förr hette ungdomar på glid i Stockholms södra förorter, ”Svenne och Berra”. Nu heter dom ”Ahmed och Muhammed” och nöjer sig inte bara, som Svenne och Berra, med att stjäla bilar och göra smärre inbrott. Nu skjuter man vilt omkring sig och många blir dödade.

 Sverigedemokraterna får inte färre röster och Socialdemokraterna får inte fler, förrän dessa huvudorsaker blir åtgärdade. 

Inför valet 2022 - Gör så här: 

1. Socialdemokraterna går till val på ett eget invandrings –integrations - kriminalprogram. Ett program där man inte blandar in andra partier av något slag.

2. Låt någon annan än nuvarande invandringsminister ta över frågorna. Nuvarande, med sitt skånska språk, är näst intill obegriplig för medborgare, boende norr om Eslöv. Dessutom talar han tyst, dovt och inlindat. 

 3. Låt försvarsminister Peter Hultqvist få hand om frågorna. Han kan tala så hela svenska folket förstår. 

 4. Efter valet får ”kungamakerskan” Annie Lööf avgöra, vem hon vill stödja. En S-ledd regering med skärpt invandrings-och kriminalpolitik eller en M-ledd regering med Jimmie Åkesson på köpet. 

 

 

 


Ämnen du kan följa
Läs mer!

Mobilstölden misslyckades – slipper fängelse

Mobilstölden misslyckades – slipper fängelse

18-årig man misstänks för drograttfylleri – bilen togs i beslag

Prideflaggor vandaliserade – skadegörelsen polisanmäld

Prideflaggor vandaliserade – skadegörelsen polisanmäld

Tre personer rök ihop på akuten – polis tillkallades

Hotfull man med hund – viftade med kniv

Visa fler