Hur förhåller sig Sophia Jarl till vår ideologi?

Ilona Andersson är mycket kritisk till oppositionsrådet Sophia Jarl och hon anser att Jarl har "velat sätta åt" det tidigare oppositionsrådet Fredrik Bergqvist. (Bilden)

Ilona Andersson är mycket kritisk till oppositionsrådet Sophia Jarl och hon anser att Jarl har "velat sätta åt" det tidigare oppositionsrådet Fredrik Bergqvist. (Bilden)

Foto: Thomas Möller

Debatt2021-06-13 08:56
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag är stolt över att vara moderat! Då är det frustrerande för mig att inte veta hur det moderata oppositionsrådet Sophia Jarl förhåller sig till den moderata ideologin. Hon kritiserar t ex i ett debattinlägg för några veckor sedan att en champagnebar i De Geershallen och en bastu i Glotternområdet finns i kommunal regi för att senare inlägg tycka att Norrköpings flygplats ska drivas av kommunen?!
Jag och säkert andra med mig skulle vilja veta lite mer om hur M vill utforma den lokala moderata politiken i Norrköping.
Nu framför Sophia Jarl mest kritik mot Kvartetten och andra partier, oftast i mindre trevlig ton både i media och i kommunfullmäktige.
Sophia Jarl borde ägna sig åt politik och inte påhopp. Hon har velat sätta åt det tidigare oppositionsrådet Fredrik Bergqvist och ville utesluta honom ur partiet. Två oppositionsråd har även lämnat sina poster under perioden när hon blev vald som oppositionsråd.

Medlemmar i Moderaterna i Norrköping måste få arbeta under lugna och trygga förhållanden och ska inte censureras.  Det är inte viktigare att ägna tiden åt personsingrepp och överdriven kritik, och det borde självklart vara viktigare att ägna sig åt partiets ideologi och riksstyrelsens intentioner. Hon skulle fokusera på att nästa år är det val och driva riktig moderat politik och personliga angrepp ska inte ta så mycket energi. Det är så att Sverige är ett demokratiskt land och här gäller yttrandefrihet!!!!
Jag undrar varför gör inte vårt moderatparti gör något åt detta? Många människor har lämnat Moderaterna de senaste åren.