Har jag en Covid-19 mardröm eller är jag vaken?

Debatt 15 december 2021 08:55
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Om någon hade berättat för två år sedan att Sverige och världen snart skulle få uppleva total lockdown, vaccinpass, vaccineringsplikt, tvångsvaccinering, deportering till covid-läger, uppdelningar av shoppingsvaruhus för vaccinerade och icke-vaccinerade, förbud mot att få besöka sin arbetsplats, grov censurering, grundlagskränkningar, arbetsuppsägningar, massvaccineringar av barn och ungdomar, på grund av en influensa, så hade ingen trott det var sant. Det skulle kallats konspirationsteori. Ändå är det en sanning just nu.

Australien var först ut med tvångsvaccinering och covid-läger för vaccinvägrare. EU-valda hindras från att besöka sin arbetsplats om de är ovaccinerade. Rumänien har delade shoppingvaruhus för vaccinerade respektive ovaccinerade. Hur långt kan det gå? 

Tre av världens mest kompetenta professorer i medicin Dr. Jay Bhattacharya (Stanford), Dr. Sunetra Gupta (Oxford) and Dr. Martin Kulldorff (Harvard), signerade i oktober 2020 “The Great Barrington Declaration” som beskriver ett alternativt sätt att hantera Covid 19. Den har nu skrivits under av +870 000 personer, varav tiotusentals läkare och annan sjukvårdspersonal. GBD föreslår starkt fokus på att skydda riskgrupper mot smitta, undvika nedstängning av samhället och att låta friska personer få Covid 19 och därmed erhålla naturlig immunitet. De menar, efter all erfarenhet man har från tidigare influensor, att naturlig flockimmunitet är enda vägen framåt. Underligt nog blev GBD totalt misskrediterad av Anthony Fauci, USA: s motsvarighet till Anders Tegnell. Mardrömmen fortsätter! När ska den sluta?


 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa
Läs mer!

Chefsekonomen: "Ökade matpriser har ingenting med kriget att göra" – Konsumenterna får räkna med ännu dyrare matpriser

Chefsekonomen: "Ökade matpriser har ingenting med kriget att göra" – Konsumenterna får räkna med ännu dyrare matpriser

Karin Hertz: Vi satsar på klimatet – och vill att du hör av dig • Fler krig att vänta – om vi inte bromsar temperaturhöjningen

Vi satsar på klimatet – och vill att du hör av dig • Fler krig att vänta – om vi inte bromsar temperaturhöjningen

Widar: Självklart åkte jag till Kimstads Församlingshem

Widar: Självklart åkte jag till Kimstads Församlingshem

Widar Andersson: Försiktighet är en dygd i den beslutsammes pandemi

Profilbild

Coronakommissionens slutrapport presenteras – vi direktrapporterar

Coronakommissionens slutrapport presenteras – vi direktrapporterar
Visa fler