I Sverige ses även det mest absurda som naturligt

Sverige 18 april 2021 13:00
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.

När statsminister Stefan Löfven nyligen gick ut och påstod att han ansåg att Vänsterpartiet alltid stått upp för demokratin, så får man väl tolka detta som att Vänsterpartiet och dess kommunister alltid ställt sig på socialdemokratins sida; vilken enligt Löfven är demokratins enda legitima företrädare. För enligt Löfven så är ju alla andra maktkonstellationer ett hot mot demokratin, efter att Moderaterna, Kristdemokraterna och på senare tid även Liberalerna påstått sig kunna samtala med SD så mötte ju detta omfattande kritik från Löfven.

Faktum är att Sveriges nuvarande regering tillåts att misslyckas med precis allting man påstår har företagit sig. Löfvens regerings mål var tidigt EU:s lägsta arbetslöshet 2020, den är nu en av unionens högsta! Brottsligheten och utanförskapet skulle bekämpas och minska, Brå:s rapport om mord 2020 resulterade i 124 mord vilket är den högsta siffran sedan mätningarna började! Utöver detta är elbristen, bostadsbristen, skolkrisen, polisbristen och bristerna inom vården vilken var i kris redan före Coronapandemin, nu ett monumentalt faktum.

Enligt Säpo så utgör även "det ökade terrorhotet" ett allt större problem, det intressanta med detta är att våra myndigheter försöker få oss att tro att det höger- och vänsterextremistiska terrorhotet är lika stort som det islamistiska terrorhotet!?

Exakt varför försöker man framställa svenska höger och vänstersympatisörer som ett lika stort hot som våldsbejakande islamister som bevisligen redan har kört ihjäl folk och sprängt sig som självmordsbombare på Drottninggatan i Stockholm?

Visst finns det svenska höger och vänsterextremister i Sverige men ärligt talat, hur många oroar sig för dem? Det är ju knappast dessa man ser som tänkbara självmordsbombare på marknader och köpcentra med mera. En annan märklig sak i Löfvens Sverige är att den som besöker Arlanda Airport där kan se två köer av människor.

I den första kön köar de nyss ankomna resenärerna till Migrationsverkets personal för att lämna in sina asylansökningar, i den andra kön väntar folk med tidigare beviljade asylansökningar på att de förstnämndas flygplan ska bli tankat och klart så att de ska kunna åka hem på "semester" till oroshärden som de i den andra kön just flytt och nu sökt asyl från. I Schweiz mister alla asylinvandrare såväl uppehållstillstånd som medborgarskap om man reser "hem på semester"! Men i Sverige så ses även det mest absurda som fullt naturligt och logiskt!

 

 

Johnny Hornbrink kommunfullmäktigeledamot SD-Värnamo

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Norrköping

Kronan är räddad – Kvartetten backar på kontorisering

Krönika

Widar Andersson: De varnar sitt parti för islamism och judehat

Ekonomi, näringsliv & finans

Höjd pensionsavgift kan bli valfråga för S

Politik

M: Tänk mer europeiskt om vaccinpassen

Politik

Bulgarisk kris kan öppna för EU-utvidgning

Visa fler