21 september 2024 17:52
Fotboll

Österviking ny serieledare i division 6 Östergötland östra herr efter seger

Österviking ny serieledare i division 6 Östergötland östra herr efter segerÖsterviking ny serieledare i division 6 Östergötland östra herr efter seger
21 september 2024 17:44
Fotboll

Malin Hedqvist gjorde avgörande målet för Åtvidaberg mot Lotorp

Malin Hedqvist gjorde avgörande målet för Åtvidaberg mot LotorpMalin Hedqvist gjorde avgörande målet för Åtvidaberg mot Lotorp
21 september 2024 17:40
Fastighetsaffärer

Nya ägare till radhus i Norrköping – 2 550 000 kronor blev priset

Nya ägare till radhus i Norrköping – 2 550 000 kronor blev prisetNya ägare till radhus i Norrköping – 2 550 000 kronor blev priset
21 september 2024 17:38
Fotboll

Krokek tog revansch – 3-2 mot Söderköping

Krokek tog revansch – 3-2 mot SöderköpingKrokek tog revansch – 3-2 mot Söderköping

Östra Ryds Joel Josephson sänkte Rimforsa

Östra Ryds Joel Josephson sänkte RimforsaÖstra Ryds Joel Josephson sänkte Rimforsa
21 september 2024 17:00
Grytgöl

Skruva den som Truls – här flockas gamla som unga runt borden

Skruva den som Truls – här flockas gamla som unga runt bordenSkruva den som Truls – här flockas gamla som unga runt borden
"Trulsfeber" på enda stället i Finspång med pingis"Många vill spela nu"
21 september 2024 16:53
Fotboll

ADAS United i ledning i halvtid – tappade segern mot IF Eker

ADAS United i ledning i halvtid – tappade segern mot IF EkerADAS United i ledning i halvtid – tappade segern mot IF Eker

Dubbla nollor när Falköping tog emot Svärtinge

Dubbla nollor när Falköping tog emot SvärtingeDubbla nollor när Falköping tog emot Svärtinge
21 september 2024 15:24
Fotboll

Målfest när Vånga krossade Falerum

Målfest när Vånga krossade FalerumMålfest när Vånga krossade Falerum
Fotboll

Joacim Turesson målskytt – men Kimstad föll

Joacim Turesson målskytt – men Kimstad föllJoacim Turesson målskytt – men Kimstad föll
21 september 2024 15:21

45-åring ny ägare till 70-talshus i Finspång – prislappen: 2 980 000 kronor

45-åring ny ägare till 70-talshus i Finspång – prislappen: 2 980 000 kronor45-åring ny ägare till 70-talshus i Finspång – prislappen: 2 980 000 kronor
21 september 2024 14:43
Fotboll

Grytgöl avgjorde i första halvlek mot Reijmyre

Grytgöl avgjorde i första halvlek mot ReijmyreGrytgöl avgjorde i första halvlek mot Reijmyre
21 september 2024 14:26
Fotboll

Förlust för Norsholm i seriefinalen mot IFK Linköping

Förlust för Norsholm i seriefinalen mot IFK LinköpingFörlust för Norsholm i seriefinalen mot IFK Linköping
21 september 2024 13:54
Fotboll

Daniel Bergfast och Gustav Hemmingsson målskyttar i Västra Husbys förlust

Daniel Bergfast och Gustav Hemmingsson målskyttar i Västra Husbys förlustDaniel Bergfast och Gustav Hemmingsson målskyttar i Västra Husbys förlust
21 september 2024 17:48