Det blev en ny, snöplig förlust senast hemma mot Björklöven. Nu har vita Hästen siktet inställt på nästa match mot nästjumbon Almtuna, där man vill rätta till de misstag man gjorde i söndags.

– Vi hade videomöte på morgonen (tisdag), där vi tittade på lite grejer från matchen mot Björklöven. Där finns några saker som vi vill göra bättre, säger Hästens tränare Leif Strömberg efter tisdagens ispass.

Bland annat har man kollat på försvarsspelet, vilket Strömberg var kritisk till.

– Vi ger bort två mål, sen är deras 2–2-mål en av de värsta offside jag har sett i år. Den är en och en halv meter offside, säger han och fortsätter:

– Men lik förbannat släpper vi in pucken och vi tycker att vi ger bort de här målen för billigt.

Och budskapet inför Almtunamatchen är glasklart: Det ska kosta näta mot Hästen.

– Vi måste vara beredda att betala ett högt pris för att göra mål och höja priset för dem (motståndarna) att göra mål betydligt, berättar "Strumpan".

Vad har ni tränat på idag?

– Farten och passningsspelet. Sen har vi haft lite spelinriktad träning att just komma med fart och försvara oss med fart, det är ju båda delarna det handlar om, svarar Hästentränaren och tillägger:

– Sen även hur vi pressar och hur vi vänder, då det också sitter ihop.

På skadelistan finns det en hel del namn för Vita Hästen. Backarna Amil Krupic och Wilhelm Westlund kommer inte till spel mot Almtuna på grund av skador. Krupic åkte på en lårskada i samband med bortamötet med Pantern förra veckan. Westlund dras för tillfället med en handskada och har missat de fem senaste matcherna. Långtidsskadade August Gunnarsson är fortsatt utanför laget. Axel Levander var med på isträningen under tisdagen, men det är oklart om han spelar på onsdag. Levander drabbades av en infektion i kroppen förra veckan.

LÄS MER: "Jag fick panik när jag såg det"

LÄS MER: "Därför missade backen KHK-mötet"

Någon som som kommer vara med, och var tillbaka mot Björklöven efter sin handskada är Emil Eriksson. Strömberg tyckte den 22-årige centern gjorde en bra insats i sin comeback.

– Han (Emil Eriksson) var ambitiös. Hamnade kanske lite i fel positioner ibland, men han är en skicklig center och varit borta ett tag och såg pigg ut idag (tisdag), säger han.

Hästen har sedan förra veckan fått förstärkning då Daniel Josefsson och Mattias Beck har kallats in. Strömberg tycker deras första tid i laget har varit lysande.

– Jag tycker de har varit bra. Det är två skickliga spelare som ger oss tydlighet i spelet. Det är klart att det hjälper oss, berättar han.